Kıyafetler sperm bulaşır mı?

Gerçekten burada can sıkıntısından bir şeyler soracak kadar vaktim yok sadece tedirgin olduğum bir konu hakkında yorumlarınız almak istedim hepsi bu kadar

23 yaşındayım
Hamile kalman için sevgilinin cinsel organı senin içine girip sprem boşaltması lazım ki gebe kalasın... Gebe kalmakta öyle kolay değil yumurtlama dönemine gelmesi lazım.. Adetin 14 günü yumurta büyür ve çatlar pko veya herhangi bir sorun yoksa.. Lütfen Elindeki akıllı telefonu akılla kullan canım...
Kendi vicudunu tanımamışsın cinsellik yaşamaya calısıyorsun ilk önce kendi vicudunla tanışmalısın...

Siz heralde ceket atsa hamile kalıyorum deyimine fazla inanmışsınız .
Sizce yani var mı böyle bir ihtimal ?
Gerçekten bizim ülkemizde ki çoğu insanlar neden bilinçsiz cinsellik konusunda merak ediyorum

Zaten adetimden 14-15 gün sonra oldu ama kıyafetlerimiz vardı bende polikistik over var

Siz heralde ceket atsa hamile kalıyorum deyimine fazla inanmışsınız .
Sizce yani var mı böyle bir ihtimal ?
Gerçekten bizim ülkemizde ki çoğu insanlar neden bilinçsiz cinsellik konusunda merak ediyorum
Konuşulmadığı için böyle oluyor galiba yani üzerimizde kıyafetler vardı vaktinizi aldığım için kusura bakmayın

Keşke o kadar kolaysa olsa bacım ya. Temiz temiz kirlenmeden çocuk yaparız canımızn istediği adama sürünüp.
Mesela sokakta kıvanc tatlıtuğu görüp üstüne atlardım yakışıklı bebem olurdu.

Konuşulmadığı için böyle oluyor galiba yani üzerimizde kıyafetler vardı vaktinizi aldığım için kusura bakmayın
Yok estağfurullah ne vakti de bence netten falan Araştirabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…