Kıyafetle sürtünerek hamile kalırsan bırak o çocuk yaşasın . Geleceğin superman’i felandır o bırakın gelsin .
Cinselliğin katili bunlarKıyafetlerle sürtünürken biriniz de çıkıp demiyor mu biz napıyoruz ulan diye.
Libido killer FahriyeCinselliğin katili bunlar
Ahahhahaha bırahın gelsin
Üzerinizde çelik zırh varmış resmen. Sizce ihtimal var mı yani??Merhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn
Hayirli olsun 9 ay sonra bebis geliyo netMerhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn
Tühh bileydim 60 70 bin lira harcamazdim keske daha erken öğreneydimTanga çok önemli bi kerehamile kalmak isteyen arkadaşlara önemle duyurulur. Tüp bebeğe boşa para dökmeyin.
Aşufman tanga günlük ped 3 lüsü tüm hayatınızı değiştirir.
Aşufmanlı tangacı hoca ayağınıza kadar geldi . Günlük pedle, taytın ağ kısmına boşalarak itinayla hamile bırakılır. Dikkat dikkat
Aklında kalsın daha o kadar masraf yapmaTühh bileydim 60 70 bin lira harcamazdim keske daha erken öğreneydim
Akillandim artik bu taktikleri uygulayacağımAklında kalsın daha o kadar masraf yapma
Merhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun
Sonuç nedir? Aynısı benim başıma da geldide.Merhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn
Madem korkuyorsunuz nie bu işe giriyorsunuz tevbe yarabbimMerhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn
Valla biz ilişki sonrası amuda falan kalkiyoz ama yine hamile kalamiyoz. Bu iş öyle filmlerdeki gibi pat diye olmuyo canoMerhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn
Eşofman tanga günlük ped gerekiyormuş boşuna amuda kalkmaValla biz ilişki sonrası amuda falan kalkiyoz ama yine hamile kalamiyoz. Bu iş öyle filmlerdeki gibi pat diye olmuyo cano