Kıyafetle surtunerek hamile kalinir mi

fahriyekk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
1
-3
26
Merhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn

Merhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn
Sürtünerek boşalan da ne bileyim 😂

Tanga çok önemli bi kere :KK70: :KK70: :KK70: hamile kalmak isteyen arkadaşlara önemle duyurulur. Tüp bebeğe boşa para dökmeyin.
Aşufman tanga günlük ped 3 lüsü tüm hayatınızı değiştirir.
Aşufmanlı tangacı hoca ayağınıza kadar geldi . Günlük pedle, taytın ağ kısmına boşalarak itinayla hamile bırakılır. Dikkat dikkat :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben bu bilgiyi neden 3 cü transfer öncesi öğreniyorum . 🙄🙄

Tanga çok önemli bi kere :KK70: :KK70: :KK70: hamile kalmak isteyen arkadaşlara önemle duyurulur. Tüp bebeğe boşa para dökmeyin.
Aşufman tanga günlük ped 3 lüsü tüm hayatınızı değiştirir.
Aşufmanlı tangacı hoca ayağınıza kadar geldi . Günlük pedle, taytın ağ kısmına boşalarak itinayla hamile bırakılır. Dikkat dikkat :KK70::KK70::KK70::KK70:
Dutum leoparli mi siyah mi gırmızı mi hangisi kuzum hemen denemem lazm acil lütfen acilllll

images

😄😄😄 Bkz. Biyoloji derslerinin anlam ve önemi. Kalmazsınız korkmayın olur da bu şekilde hamile kalmayı başarırsanız oturup biyoloji kitaplarını yerim 🤣🤣🤣

Bu engin bilgiyi neden önce vermiyosunuz . Yazık yazık tüp bebek öerkezlerinde çürüdük . Neyse tangada nelere dikkat etmeliyiz ? Birde günlük pedin markası önemlimi ?
Bilemedim affedin nolur 🤧🤧🤧
Öyle hello cellodan olmasın . Kaliteli olsun ki spermler beslensin pedin özütünden 🤣🤣

Bilemedim affedin nolur 🤧🤧🤧
Öyle hello cellodan olmasın . Kaliteli olsun ki spermler beslensin pedin özütünden 🤣🤣
Boşuna negatifleri görüp yıkıldık desene X xnobodyx bak canım neler görüp neler öğreniyoruz . İnsanlar pedle tangayla çifter doğuruyor kız bu hayatı izlemeye gelmişiz ya .

Boşuna negatifleri görüp yıkıldık desene X xnobodyx bak canım neler görüp neler öğreniyoruz . İnsanlar pedle tangayla çifter doğuruyor kız bu hayatı izlemeye gelmişiz ya .
Tüp bebek merkezlerinde beklemeye son :duduk:
Giyin tangayı giydirin haşufmanları sürtüşün .

Tedavilere yedirdigim paraya yazik püüü

Kimse de dememiş ki tangada günlük ped nasıl duruyor? 😅
Sürtünürken kaymıştır o bi kere.
Mart 2023 annesi olacaksın, hayırlı olsun 🤗
Kız tangaya göre de günlük pedler var ya🤣🤣 ondan almıştır . Egzantrikli bu

X