Günlük pedi delip geçen sperm dünyayı kurtarırMerhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn
Lütfen bilinçli ve normal sevişin yoksa da yapmayın şunu ya.Merhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn
Birdahaki deneme yükleniyor .Tebrikler şimdiden ikiz doğurma garantili bir yöntem bu
Kalırsanız haber verin aynisini deneyelim.Merhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn
Bu elzem bilgileri lütfen ulu orta saçmayınİlişkiden üç gün sonra test yapın çıkar. Hamile olup olmadığınızı anlarsınız. Yalnız göbek ve ağızdan da hamile kalıyorsunuz haberiniz olsun. Bir tek kulaktan kalmazsınız. O zaman spermler yumurtalığa değil beyne gider çünkü. O durumda da zekayı geliştirir.
Şakaysa komik değilse daha komikİlişkiden üç gün sonra test yapın çıkar. Hamile olup olmadığınızı anlarsınız. Yalnız göbek ve ağızdan da hamile kalıyorsunuz haberiniz olsun. Bir tek kulaktan kalmazsınız. O zaman spermler yumurtalığa değil beyne gider çünkü. O durumda da zekayı geliştirir.
Bunlarda beyni bulana kadar spermin ömrü biterİlişkiden üç gün sonra test yapın çıkar. Hamile olup olmadığınızı anlarsınız. Yalnız göbek ve ağızdan da hamile kalıyorsunuz haberiniz olsun. Bir tek kulaktan kalmazsınız. O zaman spermler yumurtalığa değil beyne gider çünkü. O durumda da zekayı geliştirir.
Bu elzem bilgileri lütfen ulu orta saçmayın
Merhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn