Haşıfman önemli.Tüp bebek merkezlerinde beklemeye son
Giyin tangayı giydirin haşufmanları sürtüşün .
Sürtünengillerden biri dahasurtunerek
Kotex'in külot şekillerine uygun günlük ped modelleri vardı seneler önce. Şu an Türkiye'de satışı var mı bilmiyorum.Kimse de dememiş ki tangada günlük ped nasıl duruyor?
Sürtünürken kaymıştır o bi kere.
Mart 2023 annesi olacaksın, hayırlı olsun
Aa! Aşk olsun ne şakası? Gençleri bilgilendiriyoruz. Günlük pedli, tangalı, baksırlı, sürtünmeli muhteşem cinsel hayatlarına katkı sağlıyoruz.Şakaysa komik değilse daha komik
Bunu bir tek ben anladım. 27 cCc 27Öyle hello cellodan olmasın
Tanga ip don değil mi , günlük pedi nerenize taktınız. Yoksa sevgiliniz mi kullanıyorMerhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn
Tabi kiMerhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn
Tebrikler şimdiden ikiz doğurma garantili bir yöntem bu
Tanga degil pamuklu don olmalıydı tanga riskli. Siz sevişmen guzum
Üçüz bence. Ped tanga tayt varmış. Ne etti üç.
Garanti üçüz.
Tanga ip don değil mi , günlük pedi nerenize taktınız. Yoksa sevgiliniz mi kullanıyorsürtünme etkisiyle alev alıp haşurtmanı, donu, kilodu, pedi medi eritmediyse biraz zor gibi, zavallı yavrucaklar sevgilinizin boxer donuna yapışıp kalmıştır. Gene de siz tedbirli olun bir dahakine tanga üstüne battal boy paçalı don, üstüne kilotlu corap , üstüne tayt ,üstüne kot pantul giyin. Sevgiliniz ufakliga poşet geçirip üstüne corap taksin ,üstüne eski atletten bozma bez dolasin, üstüne bokxer onun üstüne içlik, üstüne kot patul giysin. Allah korusun başka türlü sürtünüp et ete değerse, kıvılcım çıkar, bebeler fışkırır etrafa bulduğu delikten girer aman aman
Ay ben de dedim nerde bu sürtüşenlerMerhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn
Çay burnumdan geldi ahsjsjajjahajsjjsjajaÜçüz bence. Ped tanga tayt varmış. Ne etti üç.
Garanti üçüz.