Sürtünerek boşalan da ne bileyimMerhaba erkek arkadaşımla surtunerek ilişkimiz oldu onda boxer esofman vardı bende tanga günlük ped tayt vardı surtunerek bosaldi taytimin ağ kisminda az bisey islakligi geçtiğini sonradan görerek fark ettim sizce hamile kalma durumu varmidir korktum açıkçası ama öyle tenimde hissettiğim Bi islaklik yoktu tangamin penye kısmına denk geliyordu yardımcı olun lutfenn
Ben bu bilgiyi neden 3 cü transfer öncesi öğreniyorum .Tanga çok önemli bi kerehamile kalmak isteyen arkadaşlara önemle duyurulur. Tüp bebeğe boşa para dökmeyin.
Aşufman tanga günlük ped 3 lüsü tüm hayatınızı değiştirir.
Aşufmanlı tangacı hoca ayağınıza kadar geldi . Günlük pedle, taytın ağ kısmına boşalarak itinayla hamile bırakılır. Dikkat dikkat
Ben bu bilgiyi neden 3 cü transfer öncesi öğreniyorum .
Dutum leoparli mi siyah mi gırmızı mi hangisi kuzum hemen denemem lazm acil lütfen acilllllTanga çok önemli bi kerehamile kalmak isteyen arkadaşlara önemle duyurulur. Tüp bebeğe boşa para dökmeyin.
Aşufman tanga günlük ped 3 lüsü tüm hayatınızı değiştirir.
Aşufmanlı tangacı hoca ayağınıza kadar geldi . Günlük pedle, taytın ağ kısmına boşalarak itinayla hamile bırakılır. Dikkat dikkat
Tanga olsunda isterse boncuklu olsunDutum leoparli mi siyah mi gırmızı mi hangisi kuzum hemen denemem lazm acil lütfen acilllll
Bu engin bilgiyi neden önce vermiyosunuz . Yazık yazık tüp bebek öerkezlerinde çürüdük . Neyse tangada nelere dikkat etmeliyiz ? Birde günlük pedin markası önemlimi ?gel transferden önce dene . Boşa zaman harcama.
Bilemedim affedin nolurBu engin bilgiyi neden önce vermiyosunuz . Yazık yazık tüp bebek öerkezlerinde çürüdük . Neyse tangada nelere dikkat etmeliyiz ? Birde günlük pedin markası önemlimi ?
Üçüz bence. Ped tanga tayt varmış. Ne etti üç.Tebrikler şimdiden ikiz doğurma garantili bir yöntem bu
Aşufmanı unutmayınÜçüz bence. Ped tanga tayt varmış. Ne etti üç.
Garanti üçüz.
Kız tangaya göre de günlük pedler var yaKimse de dememiş ki tangada günlük ped nasıl duruyor?
Sürtünürken kaymıştır o bi kere.
Mart 2023 annesi olacaksın, hayırlı olsun
Partnerinde boxer ve hasortman varmış eee o zaman beşiz mi yani. Abboewww.Aşufmanı unutmayın
Aman yarebbiPartnerinde boxer ve hasortman varmış eee o zaman beşiz mi yani. Abboewww.
Konu sahibi donları hazırla bu bebelere don yetişmez.
Hahahahahaah bir yaşıma daha girdimKız tangaya göre de günlük pedler var yaondan almıştır . Egzantrikli bu
Hahahahahaah bir yaşıma daha girdim
Biz babaanne donu seviyoruz, göbeğe kadar olandan