• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kıyafetime ve sorularıma bi bakarmısınız? tavsiyelerinize ihtiyacım var..

canım isteme akşamı söz olup olmayacağı size bağlı. ailenle ve karşı tarafla konuşun bunu ki o akşam bi karışıklık olmasın. benim babam öyle ilk istemede kız vermem ben dedi istemedem 3gün sonra söz yaptk

Ah ah kim bilir nasıl döne döne kıyafet aramışsındır kendine bende aynı şeyleri yaşadım 1.5 ay önce..
Ama güzel bir kıyafet seçmişsin çok yakışmış.
Bende Adil Işıktan etek ceket almıştım pudra rengi.
Canım bence ikramlık birşeyler hazırlamanız hoş olur.
Biz börek,kek,poğaça yapmıştık onlarda pasta getirmişlerdi çiçek ve çikolatanın yanına onu da servis yaptık sonra kahveleri verdik.
Beni 2 kez istediler 3.ye geldiklerinde söz oldu :)
Ben ilk seferinde yüzük takılmasına karşıyım hakkınızda hayırlısı olsun mutluluklar dilerim :)

canım elbisen süper ben olsam bende bunu giyerdim çok şık duruyor bence ikram için yap ufak tefek bişeyler derim ben

elbisen bence gayet hos
bende ilk gelmede isteme oldu kahveler içildi sonra ikramlıklar verildi ki bizim evlerimizin arası 5 dakka bile degil:))
3.istemede verdik dedi babam o zamana kadar 3 geliştede kendileride kuru pasta falan getirdiler
onun dısında bizde hazırlık yaptık ve iyide oldu

Çok ciciymişşş elbisennnn güle güle giyy :)
Benimde bayramdan sonra sözüm var 18. de tanışmaya geldiklerinde bende düz mavi bi elbisem var onu giyicem kısmet olursa.

İkram tabiki yaparsan iyi olur cnm nebilim bi çorek pasta falannn sözünüz ne zaman olucakkk :)

söz için bende dün elbisemi aldım seninkide çok güzelmiş çok begendim benmkide mor saten vücudu saran sade bi elbisezemuszemus..
bizimde bayramdan sonra bi akşam tanışmaya gelcekler sonraki haftada baya kalabalık isteme ve söz olcak sözde annem bi sürü şey yapmayı düşünüyo bence bi iki çeşitle geçiştirmeyin derim ben..

elbise çok güzelmiş canım... benimde 1 ay sonra isteme olucak. kıyafet bakıyorum bulamıyorum :( aklınızda bi yer var sa lütfen yardımcı olun kızlar :(

Çok güzelmiş, çok zarif canım.. Hayırlı olsun şimdiden

Back