Kız İsteme kıyafetime ve sorularıma bi bakarmısınız? tavsiyelerinize ihtiyacım var..

beni de kışın istemeye gelcekler anlıyorum heyecanını ben nasıl bir elbise alsam diye düşünmeye başladım senin yüzünden:)

kızlar bide bişey daha sorcam. sevgilimin kısacık sakallarla gelmesi abes mi olur,sakalsız çocuk gibi duruyo. bn bile sakalsız görmedim hiç,çok garibime gider ya.

gece kuşu kışın elbise giyerim diyosan kurdelalı bi tarz var tüzünde,sitesinden bakabilirsin...

teşekkür ederim iyi oldu söylediğin.

ayağima ne giysem acaba. ayakkabımı terlik mi,topuklumu topuksuzmu(boyumda uzun baya çekiniyorum topuklu giymeye)

Çok güzelmiş elbise sanada çok yakışmış darısı başımıza bende bu tarz birşeyler bakıyım bari çok hoşuma gitti:lepi:

elbise çok şıkkkk
çok beğendim
isteme içinde uygun bence krem yerine griside tercih edilebilir tabi

çayın yanında birşey ikram etmektede fayda var
şimdiden mutluluklar

elbisen çok güzel ve o gün için uygun kesinlikle. sade bir makyaj ve hoş takılarla daha da güzel olur. ikram bence de olmalı. söylediklerinin yanına kurabiye de yapabilirsin. çeşit ne kadar çok olursa o kadar memnun kalır karşı taraf. mutluluklar dilerim.

arkadaşlar elbiseyi aldım bugün. kremrengini aldım.. bişey sorcam size kız istemeye geldiklerinde sözde olucakmı? yüzük takılcak mı bana????

arkadaşlar elbiseyi aldım bugün. kremrengini aldım.. bişey sorcam size kız istemeye geldiklerinde sözde olucakmı? yüzük takılcak mı bana????

Kremrengi güzelmiş.güle güle giy..ikram olursa güzel olur..
İsteme konusuna gelince;kimi aileler isteme ve sözü birlikte yapıyorlar,kimisi nişan töreni gibi ayrı yapıyor..Seçim size kalmış, birlikte karar alırsınız..
benim şahsi fikrim,tanışmaya gelindikten sonra, istemeye geldiklerinde yüzük takılması yönünde ..hayırlı olsun..

önce tanışma sonra isteme ve söz aynı anda olabilir. bizimki öyle oluyor. haftasonu tanışma oldu bayramda söz yapılacak.

biz abime kız istemeye gittiğimizde kız tarafı kalabalık olduğumuz için kahve değil çay ikram ettiler ,yanına pide sarma börek ve tatlı verdiler bizim de 40 dakşkalık falandı yol bence de birşeyler ikram edin çayın yanında göze görünsün..:) isteme ve söz aynı gün yapıldı.

elbisen de çok tatlı olmuş topuklu bir terlik yada ayakkabı güzel durur mutluluklar cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…