Kız İsteme kıyafetime ve sorularıma bi bakarmısınız? tavsiyelerinize ihtiyacım var..

Delyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
156
0
96
Ankara
eylülün ortasında istemeye gelicekler beni, kaç gündür kıyafet arıyorum,bunu begendim sizce nasıl? kız isteme için uygunmu?
bide size bişey daha sorucam. 1 buçuk saatlik mesafe var evlerimiz arasnda, sadece kahve mi ikram etmeliyiz,yoksa kahveden önce pasta börek çayda olmalımı?

Son düzenleme:
Çok şık !!! canım cok yakışmış ay nerden aldın acaba zemuszemus

Arkadasımın sözüne sevgilsinin ailesi karşı taraftan gelmişlerdi anadolu yakasından onlar börek sölemişlerdi çayla fln ikramlık bişiler yapmışlardı bence sözde iyi olur...

canım bu tarz kıyafetlerin fiyonklu modelleri de var bence biraz daha araştır bu da güzel ama almışken biraz daha şık bir şey olabilir. bence kahveden önce bişiler ikram edin

elbisenin modeli şahane ama böyle olaylarda nişan isteme vs.de ben olsam beyaz dışında bi renk seçerdm... ne bilim sadece düğünde beyazla görünmek için... aama bu elbiseye de bu renk çok yakışmış benm yüzümden içine kurt düşmesin sakın

bence gride de hoş durur bu model orda beğendiğin başka modeller varsa onların da resmini çek gözümüz gçnlümüz açılsın canım hem hep beraber seçebiliriz böylelikle.

ben çok beğendim çok şık...isteme içinde gayet uygun bi elbise..içinde astar var mı yalnız ona dikkat et....birde elbise siyah olup belindeki kuşak beyazda olabilirmiş....öylede varsa o da olabilir ama bu da gayet güzel...

ikram olayına gelince....bence 2 çeşitte olsa bişeyler yapın....bi börek,bi pasta gibi....daha güzel olur....

hayırlı olsun a.s.

evet çamaşırım belli oluyo pembiş pembiş bende farkettim kaydirigubbakcemile3 artık alırsam içine bi astar dikerim

ikram olarakta,bi börek,bi ıslak kek tarzı bişey bide yanına sarma yapsakmı ki die düşündüm. bizim oranın sarması meşhurdurda

bence yeterli olur canım sarmaları da şöyle kalem kalem sararsanız valla çok methederler bence.

sararız tabiiiii sarmazmıyız hiç incecik incecik şöyleee,ay canım çektikaydirigubbakcemile3

çok beğendim, çok zarif.
ikram bence de gerekir.
hayırlı olsun

begendım şık ve zarıf...altınsarısı yada dore takı takarsan harıka olur saçların dogal dalgalı olmalı açılmış maşa gbı yanı...

evet çamaşırım belli oluyo pembiş pembiş bende farkettim kaydirigubbakcemile3 artık alırsam içine bi astar dikerim

kesinlikle al çok yakışmış üstüne elbise şık bir ayyakabı ile tamamlarsın astar kısmınına gelince pentide çok güzel astarlar var içine giydiğin bille belli olmuyo onlardan alabilirsin hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…