Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin seni kiskandigi yani çok sevdiği için kıyafetine karışıyor bence. Birde hastaneye gittin mi hamilelik var miymiş canım merak ettimİyi akşamlar kızlar
Derdim dert gibi görünmesede bana dert oldu artık .
Eşimin gereksiz kıskançlıklarından bıktım , yenimi farkettin derseniz bu kadar değildi .
Yani istediğimi giyerdim çok absürt olmadığı sürece.
Kızım dünyaya geldikten ve emmeyi kestikten sonra daha çok üstüne düştüm kişisel bakımımın , tamam kendine neyi yakıştırıyorsan dekolte olmadığı sürece giy diyen adam şimdi herşeye parlıyor.
Mesela yanına gittiğimde yanında erkek varsa beni karşıda görür görmez koşarak yanıma gelip beni uzaklaştırıyor .
Akşamları arkadaşımka yürüyüşe çıkıyoruz bende ona göre giyiniyorum başlıyor söylenmeye.
Üstelik açık bir yerimde yok .
Dün alışverişe gittik ve beni bildiğiniz erkek gibi giydirdi
Ne kadar eski çirkin kıyafetim varsa üstüme geçirdi
Bende çıkardım attım " buna karışamazsın " diyerek .
Konuşmuyor benimle şimdi
Üzüyormuşum onu.
Ben çevreme nazaran gayet üsluplu giyindiğimi düşünüyorum
Zayıfladığımı gördükçe adam beni çuvallara sokmaya çalışıyor resmen
Bir yere gideceksem şayet yarın için konbinimi dğzenlemek istiyor
Kafasınca eliyor birde
Napıcam ben bununla
Tamam erkek olarak kıskanabilir ama ben öyle aman aman giyinen biri değilim
Ya da çevreye karşı onu mahçup ettiğimi düşünmüyorum
Bende bir bireyim ve bunuunutup göz ardı etmemesini öğrensin istiyorum
Lütfen fikir istiyorum
+1Atsın dursun yahu. Sizinki öyledir demiyorum ama bazı erkekler evlenecekleri kadını süslü püslü, bakımlı, çekici görünürken beğenip alıyorlar. SOnra saçma bir kıskançlık işine giriyorlar, kendilerini kaybediyorlar. O kadını olabildiğince çirkinleştirip, beğendikleri ve beğenecekleri kişi olmaktan çıkarıyorlar. Başkası bakmasın diye yapıyorlar ama bir süre sonra kendilerinin de bakası gelmiyor zaten. Sonra bakacak başkalarını aramaya başlıyor gözleri tabi.
Benimki de önceden çok kıskançtı, ama sonradan düzeldi. Şimdi bana başkaları bakınca kötü hissetmiyor, yanındaki kadın güzel ve çekici olduğu için aksine kendini iyi hissediyor. Tabi o bakışı atanlara ters ters baksa da :) En azından artık kızması gereken kişinin onlar olduğunu ben olmadığımı biliyor.
Şöyle ki aralarındaki muhabbeti gelip size anlatmıyor olabilir, benim eşim anlatıyor bazen, evli barklı erkekler biraz dar giyinen birini görünce başlıyorlar gözleriyle taciz etmeye, belaltı muhabbet yapmaya. Muhtemelen eşiniz de böyle ortamlarda millet ağzına sakız yapmasın diye korkuyordur. Milletin ağzı torba değil tabi büzemiyorsun, siz dekolte ve aşırı giyinmiyorsanız, eşinizi o arkadaş ortamından uzaklaştırabilirsiniz.Bu arada kızlar buyuk bir yerde ya da tatıl beldelerınde gıyımıme karışmıyor
Cevresını tanıyormuş , yamyam gibilermiş
Canım kızım huysyz bu ara cokEsin seni kiskandigi yani çok sevdiği için kıyafetine karışıyor bence. Birde hastaneye gittin mi hamilelik var miymiş canım merak ettim
Esin seni kiskandigi yani çok sevdiği için kıyafetine karışıyor bence. Birde hastaneye gittin mi hamilelik var miymiş canım merak ettim
Bence esiniz hakli olabilir.. kimbilir cevresindeki erkeklerde nelere sahit oldu da size bu yonde baski yapiyor.. ki tatil beldesinde bikini giydiren adam orada kotuna karisiyosa vardir bi sebebi... biz kadinlar guzel olmak için giyiniyoruz ama erkeklerin bakis acisini anlamiyoruz bazen, art niyetliler olabilir. Esin seni sevmese kiskanmaz canim böyle dusun....
Ben pek eşim tarafından kıskanılmadığım için bu duruma özlem duyuyor olabilirim kadın olarak, tabiki de kıskançlığın fazlası tehlikelikıskançlığın sevgiyle alakası yoktur halen anlayamadı bazı kadınlar. yahu adam kıskanıyor diye karısını öldürüyor neden diyorlar sevdim kıskandım diyor bu zihniyetin sonu bu çünkü, çünkü bu tipler kadına saygısı olmayan, onu birey olarak kabul etmeyen, nerde nasıl giyineceğini bilmediğini düşünen tipler. yaşadığınız yer şöyle böyle diye size baskı kuruyorsa bu sana güveni yok demektir. eğer birieleri pis niyetliyse senin şunu bunu giymene bakmıyor o iş.
sevmese kıskanmaz diye diye erkekler ne diyorsa yapsın kadınlar sonra vay şiddet gördüm vay evden çıkamıyorum vay mutsuzum... elin paranoyak tiplerine seviyor ki kıskanıyor diye boyun eğe eğe ne hale geldi toplum...
Siz bu dusunceyi degistirmedikce adam da sizi 6 aylık bebek gibi giydirmeye devam eder işte.
Erkek olmasi ona kiskanma ya da giysilerinize karisma hakki vermiyor, hic vemiyor, once siz bunu benimseyin ki karsi tarafa da benimsetmeniz mumkun olsun.
kıskançlığın sevgiyle alakası yoktur halen anlayamadı bazı kadınlar. yahu adam kıskanıyor diye karısını öldürüyor neden diyorlar sevdim kıskandım diyor bu zihniyetin sonu bu çünkü, çünkü bu tipler kadına saygısı olmayan, onu birey olarak kabul etmeyen, nerde nasıl giyineceğini bilmediğini düşünen tipler. yaşadığınız yer şöyle böyle diye size baskı kuruyorsa bu sana güveni yok demektir. eğer birieleri pis niyetliyse senin şunu bunu giymene bakmıyor o iş.
sevmese kıskanmaz diye diye erkekler ne diyorsa yapsın kadınlar sonra vay şiddet gördüm vay evden çıkamıyorum vay mutsuzum... elin paranoyak tiplerine seviyor ki kıskanıyor diye boyun eğe eğe ne hale geldi toplum...
İyi akşamlar kızlar
Derdim dert gibi görünmesede bana dert oldu artık .
Eşimin gereksiz kıskançlıklarından bıktım , yenimi farkettin derseniz bu kadar değildi .
Yani istediğimi giyerdim çok absürt olmadığı sürece.
Kızım dünyaya geldikten ve emmeyi kestikten sonra daha çok üstüne düştüm kişisel bakımımın , tamam kendine neyi yakıştırıyorsan dekolte olmadığı sürece giy diyen adam şimdi herşeye parlıyor.
Mesela yanına gittiğimde yanında erkek varsa beni karşıda görür görmez koşarak yanıma gelip beni uzaklaştırıyor .
Akşamları arkadaşımka yürüyüşe çıkıyoruz bende ona göre giyiniyorum başlıyor söylenmeye.
Üstelik açık bir yerimde yok .
Dün alışverişe gittik ve beni bildiğiniz erkek gibi giydirdi
Ne kadar eski çirkin kıyafetim varsa üstüme geçirdi
Bende çıkardım attım " buna karışamazsın " diyerek .
Konuşmuyor benimle şimdi
Üzüyormuşum onu.
Ben çevreme nazaran gayet üsluplu giyindiğimi düşünüyorum
Zayıfladığımı gördükçe adam beni çuvallara sokmaya çalışıyor resmen
Bir yere gideceksem şayet yarın için konbinimi dğzenlemek istiyor
Kafasınca eliyor birde
Napıcam ben bununla
Tamam erkek olarak kıskanabilir ama ben öyle aman aman giyinen biri değilim
Ya da çevreye karşı onu mahçup ettiğimi düşünmüyorum
Bende bir bireyim ve bunuunutup göz ardı etmemesini öğrensin istiyorum
Lütfen fikir istiyorum
Katılıyorum, eşimle tanıştığımda 17 yaşındaydım bikini giyerdim, 45 yaşındayım hala bikini giyerim, nerede ne giyeceğimi biliyorum, kıyafet baskısını seni seviyorum, kıskanıyorum, sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum sözleriyle kamufle etmesinler.Siz bu dusunceyi degistirmedikce adam da sizi 6 aylık bebek gibi giydirmeye devam eder işte.
Erkek olmasi ona kiskanma ya da giysilerinize karisma hakki vermiyor, hic vemiyor, once siz bunu benimseyin ki karsi tarafa da benimsetmeniz mumkun olsun.