Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise Modellerikıyafet yardım aklım karıştı
evde akrabalar arkadaşlar 40 50 kişilk olucak o yüzden uzun düz abiye isstemedim aslında çok beğenerek aldım ama kısa da olur mu diye düşünüyorum şimdi
Güzelim için rahat olsun tabiki kısa olur.. Boyu da rengi de modeli de seninn içine sinsin en önemlisi bu. O gün senin günün. senin nişanın. Ev için kısa da uzun da uygun bence. Sadece o prenses gibi kabarık modeller hoş olmaz
Benim kayınvalidem de kısa al kısa diodu sürekli Ama ben sözde kısa giydim (çokmu beğendi bacaklarımı ne) O yüzden nişanımda uzun istiyodum. Sade dökümlü uzun bi abiye aldım. Daha nerde yapcağımı da bilmiorum nişanı ama muhtemelen dışarda. 50 kişi evde oynarsa parkeler nooluur dedi komşular . Çok ayıp dedim neler düşünüonuz yaa Annem kızıma bi nişan yapamicam mı dio vs vs vs
Kısa da olsa anlattığına göre güzel bi model almışsın gönül rahatlığıyla giy güzelim