• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kıyafet yardım aklım karıştı

game_over

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
204
168
323
kızlar nişan alışverişi yaptk kendime kısa yani dizden bi beyaz elbise aldım sade ip askılı ama kafam karıştı illa uzun mu olması gerekiyor???

nişanı evde yapacağınız için kısa elbise daha hoş olur bence kabarık ve uzun modeller salonlarda güzel oluyor ama evde fazla kaçar .

evde akrabalar arkadaşlar 40 50 kişilk olucak o yüzden uzun düz abiye isstemedim aslında çok beğenerek aldım ama kısa da olur mu diye düşünüyorum şimdi

Güzelim için rahat olsun tabiki kısa olur.. Boyu da rengi de modeli de seninn içine sinsin en önemlisi bu. O gün senin günün. senin nişanın. Ev için kısa da uzun da uygun bence. Sadece o prenses gibi kabarık modeller hoş olmaz :19:

Benim kayınvalidem de kısa al kısa diodu sürekli :36: Ama ben sözde kısa giydim (çokmu beğendi bacaklarımı ne) :nazar: O yüzden nişanımda uzun istiyodum. Sade dökümlü uzun bi abiye aldım. Daha nerde yapcağımı da bilmiorum nişanı ama muhtemelen dışarda. 50 kişi evde oynarsa parkeler nooluur dedi komşular . Çok ayıp dedim neler düşünüonuz yaa :20: :25: :9: Annem kızıma bi nişan yapamicam mı dio vs vs vs

Kısa da olsa anlattığına göre güzel bi model almışsın gönül rahatlığıyla giy güzelim :34:

tşk ederim kızlarr orumlarınız için rahatladım biraz daha kafama takmıştm çünküü
o gün gelsin bitsin hemen

Back