Kiyafet uzerinden Bebek hareketleri

Olur inşallah canım o da yakında. Benimki gibi bir sorun olmadıkça hissediliyormuş ve görülüyormuş çok net :) Seninki sana tepki bile veriyor maşallah :)

Çok şükür vuruyor bazen dinliyorum anlıyor vurmayi kesiyor
Bazen denk geliyorum..
birde bişi diyecegim size tekme atarken benim kalbim çok hızlı çarpıyor tekme den sonra heyecan yapıyorum sanırım çarpıntı basliyo

Galiba biz bu ufaklıkların hareketlerine alışana kadar böyle olacak heyecan falan :) Karnın sert olan kısmına bastırınca da tepki veriyorlar :)) Ben denedim bi kaç kere ya rahat bırakın beni der gibi geri tepiyor :))))

Aaa ben bastiramiyorum korkuyorum bazen geriliyo bir nokta elimde ovuyorum hatta ovarken eşim geliyor o ovuyor konusuyo kızım die hemen kayiyo :

Benim yaklasik 2 haftadir gorunuyor masallah kiyafet yuzeyinden kisiden kisiye degisir diye dusunuyorum cnm

Maşallah :) İşte bizim zamanlarımız bile aynı ama benim sıkıntı eşin karnımla bebiş arasında olması maalesef ( Neyse birazcık daha bekleyelim bizimki de gösterir iyiden iyiye kendini inşallah :)

Aaa ben bastiramiyorum korkuyorum bazen geriliyo bir nokta elimde ovuyorum hatta ovarken eşim geliyor o ovuyor konusuyo kızım die hemen kayiyo :

Muhtemelen kafasının olduğu yerdir orası işte :) Korkma o şu an dünyadaki en güvenilir yerde :) Doğduğunda bile o kadar güvende olmayabilir yani o kadar güvenli onun yeri kolay kolay bişi olmaz inşallah ona :)

Aman aman uyusun da büyüsün :) Son haftalarda içimizi çürütecek zaten sert sert vuruşlarıyla

Selam arkadaşlar
Dışardan hissedilmeye 21. haftada başladı. Babası ilk hisseden oldu ve çok heycanlandı yüz ifadesini unutamıcam.

20 haftalık oldu ama ben hala anlayamıyorum ya, bagırsaklarım mı bebek mi çözemedim valla

Ben de az hissediyordum pıt pıt dediğim gibi meğerse bizim bebeğin eşi yani plasenta karnımla bebişin arasındaymış yani kalkan görevi görüyormuş bir nevi..20 haftalıkken ben de onu sordum doktora detaylı ultrasonda ondan az hissediyormuşum, büyüdükçe daha da arttı tabi hareketleri ama hala güm güm bişi yok diyebilirim.. İlk gebelikler, anne adayının kilolu olması bebeğin eşinin durumu bunların hepsi etkiliyormuş bebişleri hissetmemizi..

kızlar ben 25.haftadan itibaren kazaklarımın üzerinden izlemeye başladım. ama, giydiğim kazaklar bol değil, dar da değil ama karnımı saran kıyafetler sonuçta.bi de bu tarz hareketlerin görünmesi için bebeğin konumu da önemli. bizimki ön kısımda hareket ediyor, hemen derimin altında hatta karnımın bazı yerlerinde kabartılar oluşturuyor. bazı bebeklerin eşi önde, kendisi eşin arkasında olurmuş.yani bebekle karın arasında eş olduğunda daha zor belli olurmuş hareketler..

Benimki öyle işte Bi kere belli oldu onda da eşim inanmadı bekledim inatla videoya aldım gösterdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…