Valla ben henuz kiyafet ustunden goremiyorjm anca gobegimi actigim zaman goruyorjm bi oraya bi buraya oynadigni vurdugunu falan erken heralde dahaEvet kızlar başlıkta belirttigim gibi kaçıncı haftada belli oluyor ben çok merak ediyorum :)
kıyafet uzerinden derken baskasının görmesi anlamındamı
Valla ben henuz kiyafet ustunden goremiyorjm anca gobegimi actigim zaman goruyorjm bi oraya bi buraya oynadigni vurdugunu falan erken heralde daha
Ben degil de esim farkediyo son bi kac gundur aksamlari otururken boyle hareket etti dimi kipirdadi bluzun diyo :)
Masallah canim ne güzel :) bende elimi koyup bekliyorum ama ses seda yok ne zaman çekiyorum 2 dk sonra hemen bir tekme :)Bende şuan atlet üzerinden görüyorum.ellimi koyduğumda hissediyorum ki bende.kiloda var aslında
Bende de oluyordu bir haftadır ama çok az atıyordu pıt diye eşim inanmadı :) İnat ettim bekledim videoya aldım gösterdim öyle inandı dışardan göründüğüne.. Ama benim şansıma ben çok az hissediyorum bebişin hareketlerini.. Bebeğin eşi yani plasenta öndeymiş, bebişle karnım arasına girmiş plasenta. Merak ettim sordum dr a ben neden 20. haftada hala hissetmiyorum diye. Ondan daha az hissedersin dedi doktorum. Çok özeniyorum böyle hareketli bebişlere :) Neyse biraz daha büyüsün oğluşum hissederim herhalde..
benımkı 18. haftada başladı suan 27 yım ıcerıde halay cekıyor bazı zamanlar kıpır kıpır özellıkle sabahın köründe gece yarısı tekmeliyor:)
Masallah canim olsun sağlıklı olsunlarda benimki tekme atıyor elimi koyduğumda ciplakken elime vuruyor daha disardan belli değil :)
Benim yaklasik 2 haftadir gorunuyor masallah kiyafet yuzeyindenkisiden kisiye degisir diye dusunuyorum cnm