Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kiyafet icin yardim rica ediyorum....

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
Herkese merhaba kizlar....
Bir konuda yardimlariniza ihtiyacim var... Esimin kuzeni Eylul ayinda nisanlaniyor.
Nisani havuz basinda olacak, bunun icin de bir kiyafete ihtiyacim var.
Ama nasil bir kiyafet giyecegime bir turlu karar veremiyorum..:26:
Sizler ne onerirsiniz? Havuz basinda olacagi icin, ne tarz birsey giysem karar veremedim.
Yardimci olabilirseniz sevinirim, simdiden tesekkurler...

Kizlar kiyafetimi aldim.... Ve asagidaki gibi dusuncelere sahibim... Nolur sizlerde fikir verin!!

Son düzenleme:

Açık yada kapalı olması senin için önemli mi ? Tarzından biraz bahsedersen yardım edebilirim.. Birde samimiyet dereceniz önemli..

Acigim, SIFIR kollu bir elbise olabilir. Samimiyetimiz orta derecede.
Cok fazla abiye birsey aramiyorum, o yuzden fikirlere danismaya karar verdim.
Fatih`te oturdugum icin, istemedigim kadar abiye bulabilecegim magaza var etrafimda.
Fakat hem fazla abiye olmayan, hem de havuzbasina gidecek, $IK bir kiyafet ne olabilir??
Yardiminiz icin tesekkurler simdiden...

merhaba souvvenir

havuz başına kuyruklu bir abiye harika olurdu ama madem ki samimi değilsiniz ve abiye kıstasın yok.. ben dizde koton elbiselerini öneririm ..

hatta internetten bile bakabilirsin alışveriş sitelerinden çok uyguna elbise aldığım oldu benim.

Böyle elbiselere Bayılıyorum Çok asillll........ Yanlış resim eklemişim ya özür dilerim

Son düzenleme:

Merhaba canimm.... Ozledim valla sizleri...
Boyle enteresan ihtiyaclarim olmasa, gorusemeyecegiz vallahi... :26:

Kendi kuzenimin nisani falan olsaydi, gercekten dedigin tarzda birsey giyerdim... Ama esimin bu kuzenini cok sevmiyorum, fakat sevmemekle birlikte $IKta olmak istiyorum... Kalburustu insanlar olacak nisanda...

Internetten eskisi kadar alisveris yapmiyorum ki canim, yani bedensel anlamda biraz cekiniyorum. Evlilik yaradi bana...

evlilik kime yaramadı ki bizde 2013 gelinleri zayıflama topiği açtık

sade ama şık.. ve kombinle gayet de güzel olur bence bu tarz olabilir.

Son düzenleme:
havuz başında uzun elbise olmaz çokta samimi değilsen abiye alma bence sade düz renk kalem elbise formu olabilir asimetrik dekolteli ya da biraz daha mini fazla abartmamalısın bence

evlilik kime yaramadı ki bizde 2013 gelinleri zayıflama topiği açtık

sade ama şık.. ve kombinle gayet de güzel olur bence bu tarz olabilir.

Hah iste benim tarzim diyebilecegim bir kombin... Yesil kupelerim var, bilekligim de var, yuzugumde
Simdi sira bu elbiseyi nereden bulabilecegime geldi...

Fikri olan???

Ya sorma canim, evlilik guzel ama alinan kilolar hic hos degil...

Buna benzer birşey olabilir mi ? Eki Görüntüle 778429

Bu kombinde cok guzel caniim, fakat benim goguslerim biraz iri...
Aile yapisinda boyle, cok zayif olsam dahi goguslerim iri kaliyor... O yuzden tek askili bir kiyafet benim icin fiyaskoya neden olabilir... Ama ayakkabinin rengine bayildim....

havuz başında uzun elbise olmaz çokta samimi değilsen abiye alma bence sade düz renk kalem elbise formu olabilir asimetrik dekolteli ya da biraz daha mini fazla abartmamalısın bence

Cok tesekkur ederim, tam da fikirlerimin tercumani olmussun, benimde kafamda aslinda boyle birsey var, DonukPudra`cigimin paylastigi elbise tarzinda birsey cok $IK ve guzel olacak diye dusunuyorum... Ama iste sorun surada ki, bu elbiseyi nereden bulabilirim? Aklima bir kac yer geliyor sanki, sizce Ipek Yol gibi magazalarda bulabilir miyim dersiniz??

Kisa zamanda bakmaya baslamam gerekiyor, cunku eylulun basinda nisan...

Hah iste benim tarzim diyebilecegim bir kombin... Yesil kupelerim var, bilekligim de var, yuzugumde
Simdi sira bu elbiseyi nereden bulabilecegime geldi...

Fikri olan???

Ya sorma canim, evlilik guzel ama alinan kilolar hic hos degil...

seninle tarzlarımız aynı ve bedenlerimizde

bu tarzı çok rahat kotonda bulursun.. mango da da olabilir. ama öncelik koton
ben hep ordan alıyorum ..bedenleri de bulunuyor. yeşillede ben burdayım der.sönük kalmaz.

seninle tarzlarımız aynı ve bedenlerimizde

bu tarzı çok rahat kotonda bulursun.. mango da da olabilir. ama öncelik koton
ben hep ordan alıyorum ..bedenleri de bulunuyor. yeşillede ben burdayım der.sönük kalmaz.

En kisa zamanda alisverise cikmamin vakti gelmis onu anliyorum simdi...
Yarin sanirim bir bakinacagim bakalim... ADL`de olur mu acaba? Onun da elbiselerini cok begeniyorum...

En kisa zamanda alisverise cikmamin vakti gelmis onu anliyorum simdi...
Yarin sanirim bir bakinacagim bakalim... ADL`de olur mu acaba? Onun da elbiselerini cok begeniyorum...
ADL de olabilir.

İpekyol da çok güzel ama maddi açıdan o kadar verebilecek misin? o sıkıntı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…