Merhaba Kizlar, sonunda aldim kiyafet.
NaraMaxx marka aldim. Inanin cok zorlandim kiyafet bulmak icin.
Bir cok elbise var, bir cok model var. Belki benim aldigim en guzeli en $IKI olmayabilir...
Ama sonunda aldim ya, mutluyum...
Etek bluz seklinde oldu... Etegi ilerde farkli bluzler ile degerlendirebilecegim.
Bluzu da farkli pantolon vs. ile kullanabilirim saniyorum... Umarim sizde begenirsiniz...
Bu kiyafetin altina kombinleyecegim iki secenek var.
nisanimda giydigim ayakkabilarim ve ona uyumlu canta:
Veya, dugunumde giydigim ayakkabi ve ona uyumlu canta:
Her iki secenek icinde tek bir taki mevcut elimde.
Fazla masraf yapmak istemedigim icin, bu yontemi sectim.
Bir de yesil tasli takilarim var, tek sorun taslar renk acisindan uymuyor... Ama bu seti kullanirsam eger, ayakkabi rengim siyah, canta rengim yesil olursa daha carpici olur sanirim (onceki sayfalarda paylasilan kombin gibi)
Ya da, annemin takilarini odunc alarak, pudra rengi canta & ayakkabi ile kombin yapacagim. Ama bu en son tercihim olacaktir, bana ekstra ayakkabi & canta masrafi cikacak... Her acidan imkanlarimi sunuyorum ki, sizden guzel fikirler alabileyim....
Fikirlerinizi bekliyorum kizlar... Simdiden cok tesekkurler...
Herkese merhaba kizlar....
Bir konuda yardimlariniza ihtiyacim var... Esimin kuzeni Eylul ayinda nisanlaniyor.
Nisani havuz basinda olacak, bunun icin de bir kiyafete ihtiyacim var.
Ama nasil bir kiyafet giyecegime bir turlu karar veremiyorum..:26:
Sizler ne onerirsiniz? Havuz basinda olacagi icin, ne tarz birsey giysem karar veremedim.
Yardimci olabilirseniz sevinirim, simdiden tesekkurler...
merhaba souvvenir
havuz başına kuyruklu bir abiye harika olurdu ama madem ki samimi değilsiniz ve abiye kıstasın yok.. ben dizde koton elbiselerini öneririm ..
hatta internetten bile bakabilirsin alışveriş sitelerinden çok uyguna elbise aldığım oldu benim.
Eki Görüntüle 778419 Eki Görüntüle 778416 Eki Görüntüle 778417
Böyle elbiselere Bayılıyorum Çok asillll........ Yanlış resim eklemişim ya özür dilerim
Merhaba canimm.... Ozledim valla sizleri...
Boyle enteresan ihtiyaclarim olmasa, gorusemeyecegiz vallahi... :26:
Kendi kuzenimin nisani falan olsaydi, gercekten dedigin tarzda birsey giyerdim... Ama esimin bu kuzenini cok sevmiyorum, fakat sevmemekle birlikte $IKta olmak istiyorum... Kalburustu insanlar olacak nisanda...
Internetten eskisi kadar alisveris yapmiyorum ki canim, yani bedensel anlamda biraz cekiniyorum. Evlilik yaradi bana...
evlilik kime yaramadı kibizde 2013 gelinleri zayıflama topiği açtık
sade ama şık.. ve kombinle gayet de güzel olur bence bu tarz olabilir.
Buna benzer birşey olabilir mi ? Eki Görüntüle 778429
havuz başında uzun elbise olmaz çokta samimi değilsen abiye alma bence sade düz renk kalem elbise formu olabilir asimetrik dekolteli ya da biraz daha mini fazla abartmamalısın bence
Hah iste benim tarzim diyebilecegim bir kombin... Yesil kupelerim var, bilekligim de var, yuzugumde
Simdi sira bu elbiseyi nereden bulabilecegime geldi...
Fikri olan???
Ya sorma canim, evlilik guzel ama alinan kilolar hic hos degil...
Ayrıca KOTON'da şu anda sade abiyeler var çok şık uzun straplez.. Bakmanı öneririm...
seninle tarzlarımız aynı ve bedenlerimizde
bu tarzı çok rahat kotonda bulursun.. mango da da olabilir. ama öncelik koton
ben hep ordan alıyorum ..bedenleri de bulunuyor.yeşillede ben burdayım der.sönük kalmaz.
ADL de olabilir.En kisa zamanda alisverise cikmamin vakti gelmis onu anliyorum simdi...
Yarin sanirim bir bakinacagim bakalim... ADL`de olur mu acaba? Onun da elbiselerini cok begeniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?