- 26 Haziran 2016
- 235
- 172
- 23
- Konu Sahibi Mozartella
-
Merhaba hanımlar. İnternetten bir kıyafet aldim (uzun tunik) ama rengini kendime yakistiramadim. (Koyu yesil).Iade veya değişim de yapmıyorlar. Bunu biliyordum zaten. Rengi modelde hoş duruyordu ama uzun zamandır bu renk giymedigim için olabilir,kendimde sevmedim. Siyaha boyamayı düşünüyorum. Var mı boyatan? Sıkıntı çıkar mı?
Kumas boyasi satan yerler vardir. Onlara nasil boyaman gerektigini sorabilirsin.
Okulda iken tekstil dersinde tshirtlerimize kumas boyasi ile desenler yapiyorduk. Ama tamamen boyamadik hic.
Sorup ogrenebilirsin
Teşekkür ederim.kuru temizleme iyi fikirÇok iyi marka bir boya alarak boyarsın rengi de değişir içine de tuz atarsan kalıcı olur ama zamanla akacağını da unutma canım ben kotlarımı boyardm zamanında ama tekrar tekrar boyamak zorunda olduğum zamanlar da oldu. Kuru temizlemeciler boyuyorlar aslında gidip en azından bir fiyat alabilirsin hem onların ki kalıcı oluyor
Evet benim de derste boyamisligim var ama kıyafet söz konusu olunca başka oluyorKumas boyasi satan yerler vardir. Onlara nasil boyaman gerektigini sorabilirsin.
Okulda iken tekstil dersinde tshirtlerimize kumas boyasi ile desenler yapiyorduk. Ama tamamen boyamadik hic.
Sorup ogrenebilirsin
Hm teşekkür ederimToz kumas boyalariyla boyaniyor ama urun sentetikse boya tutmaz veya boya kalici olmaz. Kumasi boyansa genelde iplikleri boya tutmaz. Her yikandiginda boya verir artik diger camasirlarla yikayamazsiniz. Uzerinizdeyken islanirsa icinizdeki camasirlari veya pantolonunuzu boyama riski var.
Tavsiye etmem yani.
Tabi. Ustelik zaten boyali bir kumas.Evet benim de derste boyamisligim var ama kıyafet söz konusu olunca başka oluyor
Kendim yapamam. Kuru temizleme iyi fikir ama boyanın akma ihtimalini düşününce vazgececegim sanırım bu fikirdenBiraz kumaşa bağlı aslında. Sentetik kumaşta sıkıntı çıkabilir.
Kendi çamaşır makinanızda toz kumaş boyası ve sabitleyici kullanarak çok rahat boyarsınız. Kuru temizlemeciler 30 liraya boyuyor. Kumaş boyası en son aldığımda 2 liraydı. Sabitleyiciyle birlikte 4 lira.
bu yorumlardan sonra kıyafetle barışmam gerekecek sanırım. Teşekkür ederim.çamaşır makinesine koyularak boyama yapılanlar var, kotlarımı boyardım eskiden ama çok da tutmuyor bence eskiye dönüyor hemen
Kendim yapamam. Kuru temizleme iyi fikir ama boyanın akma ihtimalini düşününce vazgececegim sanırım bu fikirden
Yok ondan değil bayramda giyinmeyi düşünmüştüm. Ben sevmem pek boyayla ugrasmayiZor bişey değil aslında kendiniz de yapabilirsiniz ama tedirginseniz kuru temizleme mantıklı. Çok mu kaliteli, pahalı bir tişört bu?
İnstada bir butikten aldim. Değişim iade yoktur, diyorduNeden iade yok. Yasal olarak 15 gün içinde uzaktan satışlarda iade hakkınız var.
İade etmek istedim. KDV kargoyu ben karsilayacakmisim. O zaman da iadenin bir anlami kalmiyor.Ürünü toplam 70 tl ye almıştım bu aradaİnstada bir butikten aldim. Değişim iade yoktur, diyordu
İade etmek istedim. KDV kargoyu ben karsilayacakmisim. O zaman da iadenin bir anlami kalmiyor.Ürünü toplam 70 tl ye almıştım bu arada
Daha once 3 kez ürün almıştım kendisinden, memnun kaldimCok cesursunuz gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?