- Konu Sahibi yenibirkadin
evet benım numaram sagolun dusundugunuz ıcın gercekten tesekkur ederız işine yarayacagından yuzde yuz emınım dılersenız kendınızde gorebılırsınız ailenın durumunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar,
arkadaşlar ben bır vakıfta çalışıyorum yerimiz kozyatağında yardım talepleri çok geliyor bize kıyafet kitap çocuk kıyafetleri falan isterseniz gönderebilirsiniz . talep edilen şeyler genelde kıyafet özellikle çocuk kıyafetleri montlar ayakkabılar kitaplar okul eşyaları falan . ayrıca benim annemin yakacıkta çifliğimiz var burda veremediğim işlerine yaramayanları yakacıktaki insanlara getiriyorum çalıştoığım vakıf adı yazılıomu bilmiyorum ama öğrenmek isterseniz telefonumu verebilirim
Kizlar,
giymedigim bir cok kiyafet cikti yine. Kilo aldigim icin olmayan esyalar, eski diyemeyecegim, kimisi sadece 1 kez giyildi. Eyüp yakinlarinda bir yer, kurum, vakif veya sahis paylasirsaniz sevinirim. Kadin kiyafetleri 38/40 beden.
Eger bana gönderebilirseniz ben talibim kiyafetlerinize inanin bana en buyuk iyiligi yaparsiniz
elimde kullanılmıs ancak yeni kadar iyi durumda olan kıyafetler var.. atmaya kıyamıyorum etrafımdada verebilceim kadar muhtac kimse yok.. bildiginiz tanıdıgınız ve ya herhangi bi kurulus varmı bu kıyafetleri alabilecek.. bana yardımcı olabilirmisiniz.. ziyan olsunlar istemiyorum.. en azından birinin işine yarasın istiyorumm...
Canim benim, son yazimdan sonra o kadar cok zaman gectiki...Gectigimiz yaz Belediyenin yardim evine bagisladim kiyafetleri. Kismetten ötesi olmuyor demek ki. Kusurma bakma canim.
Bundan sonrasi için giymedikleriniz olursa iletişime geçmek isterim mümkünse
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kadın Koordinasyon Merkezi diye bir kurumu var kullanılabilecek durumdaki ikinci el her tür ürünü alıyorlar bakımdan geçirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıroyorlar. Burayla irtibata geçmenizi tavsiye ederim...
missoffee bende 20 yasindayim benimde ihtiyacim var bana gonderirsen cok iylik yapmis olacan simdidn tesekur ederim cvp bekliyorum