- Konu Sahibi yenibirkadin
-
arkadaşlar ben bır vakıfta çalışıyorum vakfımıza gönderebılırsınız çocuk eşyası buyuk eşyası kargo olarak yurt içine karşı ödemelı olarak gonderebılırsınız bazen ıhtıyacı olanlar gelıyor bende kendı etrafımdan topluyorum bazen kımse gelmeyınce annemın ordakı ınsanlara dağıtıyorum sızlerde teslım edebılırsınız
38 beden ıse ben talıbım
ay cok sevındım gercektenmı size msj atamıyorum msj sayım dolmadıgı ıcın ben acık bayanım 1 67 boylarında 38 bazen L BEDENDE OLUYOR NASIL ıletecegım yazdıklarımı bılmıyorum
benimde kızımın 6 -12 ay arası giydiği kıyafetler, ayakkabılar var. Bir kenara ayırdım ama verecek kimse bulamadım. Yepyeni şeyler, malum bebekler bir giydiğini 2. ye giyemiyor neyazık ki. Yeni doğum yapan yada yapacak ihtiyacı olan birine verebilirim.
babasını 1 ay once kaybetmıs bır komsumun kızı var ustelık zor durumdalar bosanmıs kızıda yanında 4 aylık kızları evın gecımını 16 yasındakı oglu bakıyor adresı verebılırım umranıyede dılersenız kendınız gelın gorun verın cok sevaba gırersınız 05416374728 kendınızın gormesı daha ınandırıcı olur ben aracıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?