Kixlar bakarmisini, bi Hamile kalanlarda akıntı şartmı

ben suan hamileyim galiba degerim iki gun once adete iki gun kala yani 38 cikdi yukselmesini bekliyorum ve akintim olmadi bunlar her gebelikde ayni olacak diye bisey yokbenim mesela onceki kurtaj oldugum gebeligimde bos gebelik yuzunden onda mesela akintim olmusdu asiri mide yanmam vardi ve cinsel istek vardi gouslerim cok hassasdi bunda yok mesela ve bunda yemek
Yerken hafif midem bir hos oluyor kokulardan cok etkileniyorum yani demem oki her belirti her hamilelikde olmuyor insallah hamilesindir 😇😇

ben suan hamileyim galiba degerim iki gun once adete iki gun kala yani 38 cikdi yukselmesini bekliyorum ve akintim olmadi bunlar her gebelikde ayni olacak diye bisey yokbenim mesela onceki kurtaj oldugum gebeligimde bos gebelik yuzunden onda mesela akintim olmusdu asiri mide yanmam vardi ve cinsel istek vardi gouslerim cok hassasdi bunda yok mesela ve bunda yemek
Yerken hafif midem bir hos oluyor kokulardan cok etkileniyorum yani demem oki her belirti her hamilelikde olmuyor insallah hamilesindir 😇😇
İnşallah yaa bu ay bir kere denedik ader tarihimi hatırlamıyorum uygulama eski telefonumu Kayıtlıydı telefon bozulunca 22yada 25 gibi hatırlıyorum bende iki kere hamile kaldım biri düştü diğeri kürtaj mol gebelikti sonuncusu öyle bu ayda korunmak gerekliydi ama korunmadık Allah herkese hayırlısını sağliklısıni nasip etsin sağlıklı gebelik sağlıklı bebek inşallah içinde bizimde inşallah

Ben daha önce hamilelik yaşamadım ama bazılarında tam tersi kuruluk olduğunu duydum. Bu gebelik belirtilerinde özellikle adet öncesi belirtilerde net bir şey yok valla herkes bambaşka yaşıyor
Evet haklisiniz bende yaşadım ama boştu kese biride gelişimi durdu 6 haftada kalmıştı onlarda birinde akıntım vardı birinde yoktu birinde vardı ama yani hastalıkliydi sonuncu gebeliğim saģlıklı olanı farklı mı oluyor nasıl oluyor diye öyle çok sağolun cevapladığınız icin

X