İlk zamanlar çok uyandırmaya çalıştık 2 saatte bir mama yesin diye inanın çocuğa travma oldu uyanıyor yiyemiyor gözler kapalı bazen yiyor bazen yemiyor hep akıtıyor zorla uyandırıyorduk zorla yediriyordul gerçekten üzgünüm böyle yaptığım için.
Bende diyorum neden bu kadar uyumak istiyor bir sorun var sanıyordum. Teşekkür ederim bilgileriniz için. Gaz damlası olarak maflor birde nurse Harveys kullanıyorum 1 ay olmadı daha belkide etkisini geç gösteicek. Masaj kısmına gelirsek yapıyorum özellikle bacak hareketini uyguluyorum ama hassas olduğu için midesi ondan sonra genelde kusma yapıyor ayaklarına özellikle hergün sıcak su koyuyorum. Bebek arabasıyla çıkmam şansım yok şuan için ama ana kucağında sallanıyorum arkaya öne oda iyi geliyor sanırım yüz üstü yatıyorum genelde rahat ediyor ama devamlı bir kıvramla hali geçmek bilmiyor işte sürekli mama yemek istiyor veriyorum kusuyor öyle böyle büyücek inşallah ama zor oluyor tecrübesizlik ilk çocuğum olunca zor oluyor ee birde sabır tabi
bu arada siz hangi mamayı kullandınız ben sma opti. Kullanıyorum. Anne sütüne yakın olduğunu söylediler hastaneden çıkarken de premature için mama alın demediler benim çok küçük olmadığı için sanırım bende ona başladım arada değiştirdim ama şimdilik bunu kullanıyorum