Saç Kesim Şekilleri kıvırcıklarım,kuzucuklarım bir önerim var:)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
hç denemdim bu yöntemi..
hatta kurutma makinesiyle saçımı bilu kuruttuğumu hatırlamam..
ama kesinlikle denicem canım çok sağollll..

bunda önemli olan saç köpüğünün markası. hepsi aynı sonucu vermez.......

hç denemdim bu yöntemi..
hatta kurutma makinesiyle saçımı bilu kuruttuğumu hatırlamam..
ama kesinlikle denicem canım çok sağollll..
rica ederim canım inş işe yarar..bende yaradıgı için çok heyecan yaptım yazdım hemen...inş senin saçında da işe yarar...
bunda önemli olan saç köpüğünün markası. hepsi aynı sonucu vermez.......

valla bilemiyorum ki canım...ben bu köpükten ilk defa kullandım yani duyulmamış bir marka...daha iyilerinde sonuç daha güzel olur sanırım.

Ben saç kurutma makinesi kullanmıyorum.Saçlarımı kırıyor ve kurutuyor............................

valla kızlar bende ne yaptıysam boş.
köpük beni daha çok bonus yapıyor
kıvırcık saç hele boyadan sonra dahada boooonuuus oluyor:)))
uzatıyorum jöleleyip açık bırakırım diyorum, bu defa hem jöle hem fön hem boya çok yıpratıyor. kestiriyorum canlansın diye, bu defa omuz hizamda oluyor, al sana yeni bonus:)
şimdi formülüm dağınık topuz yapıyorum, önleri ve enseyi düz fönlüyorum:)) Fön çok yıpratıyor, bende 2 haftada bir bakım yapıyorum

evet buda bir çözüm canım. benim de saçlarım iri dalgalı ahhh nasıl isterdim şöyle pırasa gibi dümdüz saçlarımın olmasını ama malesef değilll :1no2: bunu ben denemedim hiç bakalım nasıl olacak

cnm bnde hep bunu yapıorum saol paylaştıın için..bnm saçlarım da kısayken şekl almıo kabus gibidi uzadıkça g,zelleşti köpük kullanıorum ben yaklaşık 3,5 senedir we çok sewiorum artık saçlarımı.. kıwırcık saça jöle hiç yaramıo bnce ya yapış yapış oluo yada kazık gibi. bn kurutma maknasıyla kurutuorum normal ucuyla ama öle hawalandırmadan nazikçe o zmnda kabarmıo ama difürözle daha güzel oluo tabii=)

evet canım.benimde şimdi omuzlarımda.uzunken daha güzel şekil alıyor...ben fazla köp,k kullanmadım şimdiye kadar...işe yaramadıgını düşünüp almıyordum.ıslak saça da hiç denememiştim çok güzel oluyor gerçekten...senelerce jöle kullandım bide.bıktım ama şimdi böyle çok iyi.hele biraz daha uzasın.yerimseniben

kızlar dün bi köpük aldım perçem die pek bişi beklemeden laf olsun die aldım bi arkadaşım sölemişti fakat süperrrrrrrr..ayrıca fiyatı çok uygun ben 500 mlsini 6 mlyona aldım ve kuaförlerde kullanılan köpüklerden. bgn herkes saçların çok güzel görünüo fln dedi :asigim: eğer bulabilirseniz tawsiye ederm wala süper

perçem mi sen perçem yazınca ben kendi perçemlerinden söz ediyosn sanmıştım:)))))))))))))))
araştırıym belki bulurum tesekkürler..

tskler paylasimin icin canim...bende nemli sacima yapardim ama kurutmaydik..bide banyodan sonra kurutarak deniyim bakalim..zemuszemus

Kızlar bi tavsiyede benden (Daha önce yazanınız varsa kusura bakmayın hepsini okuyamadım)

Saçlarınızı banyodan çıkınca tarayın fazla suyunu alın köpüğü sürün (uygun orada. ne çok ne az) Sonra bir daha tarayın. Mutlaka ama mutlaka köpük, jöle, krem ne sürerseniz sürün sürdükten sonra bir daha tarayın. Sonra saçlarınızı avcunuzun içine alarak sıkın veya çookk kıvırcıksa saçlarınız tarayın bırakın kendi haline.

Benim saçlarım dalgalı, yıllardır böyle yaparım. Hatta bazı arkadaşlarım köpükten sonrada taradığımı görünce şaşırmışlardı. Ama dalgaları çok güzel oluyor.

Köpükte öncelerde L'oreal in bukleler için olanını kullanıyordum (Turuncu olan) sonra ona zam gelince artık parfümeride taft, Wella ne varsa bukleler için onu alıyorum.

Ha birde kurutma olayında deneyimlerimi paylaşayım.

Eğer akşam duş almışsam yukarda yazdıklarımı yapıyorum, fön makinesini 1. devirde orta sıcaklıkta çalıştırıyorum. Ama biraz nemli kalıyor. Öyle bırakıyorum.

Eğer sabah veya bir yere yetişeceksemde vigoyla kurutuyorum. Vigoyla kurutunca saçım daha kıvırcık oluyor ama dalgalar kabarmıyor yinede. Normal fönle yavaş yavaş kuruttuğumda dalgalar daha düz oluyor.

6 milyon mu? ohaoldumsmile Beni öyle bir kazıklamışlarki. Ben de aldım ondan ama 15 liraya. Ayrıca ben pek memnun kalmadım, kullanmayı mı bilemedim nedir.? Sonra başka bir marka aldım, ondan da kazık yedim 4 liralık ürünü 7 liraya satmışlar. Küçük yerde yaşamanın sonucu. Çok sinir oldum şimdi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…