Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim canım inş işe yarar..bende yaradıgı için çok heyecan yaptım yazdım hemen...inş senin saçında da işe yarar...hç denemdim bu yöntemi..
hatta kurutma makinesiyle saçımı bilu kuruttuğumu hatırlamam..
ama kesinlikle denicem canım çok sağollll..
bunda önemli olan saç köpüğünün markası. hepsi aynı sonucu vermez.......
arzuca peki nasıl kullanıyorsun, aslında bende fönden kurtulmayı çok istiyorum ama önleri fönlemediğim zaman felaket-tatlicadiarzu-Ben saç kurutma makinesi kullanmıyorum.Saçlarımı kırıyor ve kurutuyor............................
cnm bnde hep bunu yapıorum saol paylaştıın için..bnm saçlarım da kısayken şekl almıo kabus gibidi uzadıkça g,zelleşti köpük kullanıorum ben yaklaşık 3,5 senedir we çok sewiorum artık saçlarımı.. kıwırcık saça jöle hiç yaramıo bnce ya yapış yapış oluo yada kazık gibi. bn kurutma maknasıyla kurutuorum normal ucuyla ama öle hawalandırmadan nazikçe o zmnda kabarmıo ama difürözle daha güzel oluo tabii=)
markası ney ben taft kullanıyorum
kızlar dün bi köpük aldım perçem die pek bişi beklemeden laf olsun die aldım bi arkadaşım sölemişti fakat süperrrrrrrr..ayrıca fiyatı çok uygun ben 500 mlsini 6 mlyona aldım ve kuaförlerde kullanılan köpüklerden. bgn herkes saçların çok güzel görünüo fln dedi :asigim: eğer bulabilirseniz tawsiye ederm wala süper