canım köpügün markasını daha önce duymamış olabilirsin belki L'CARINA markası.banada hediyeydi kardeşimden.ama her köpükle olur bence.gerçi kimisi yapış yapış oluyor bu çok güzel inş bulabilirsin.köpüğünün markası nedir acaba, ben bu yöntemi kullanıyorum ama tam istediğim dalgaları elde edemiyorum. ben iri dalgalar olmasını istiyorum, belki köpüğün markasından kaynaklanıyodur.
saol denemek lazım
tam olarak böyle yapmasamda buna benzer yöntemle yapıyorum bende:))))
bazen elimle tek tek tutam alıp parmağımla lüle yapıyorm düdük gibi oluyoo:))) üşenmediğim zmnlar öyle yapıyorumkaydirigubbakcemile3
elimle tek tek lüle yaptgm zmnda böyle bişey oluyoo:)))
biraz daha derli toplu oluyo saçım basım..
cnm bnm kurutma makinasının difüzörü yok.acaba tek satılıo mu ki ??
cnm çok güzel görünüyor valla kıvırcıkların...o parmagımla lüle yapma olayı da güzel ama ben üşeniyom valla sinirim çıkıyodu yapana kadar kaydirigubbakcemile3
konuya nasıl giriş yapmışım anlamadım wallahafif nemlendirim öyle yapıyordum yada gün içinde kuru saclarıma uyguluyordum.bide köpük çok kullanmadım hep jöle kullandıgım için...ayrıca konuya niye böyle bir giriş yaptıgınızı anlamadım dogrusu...siz öyle yapıyor olabilirsiniz herkes bilmeyebilir bunu...genelde gün içerisinde saçı yatıştırmak için kullanırdım.banyodan sonra ilk defa köpük sürdüm ve begendigim için paylaştım...
yukarıları okursan yapmayanların oldugunu da görebilirsin canım...
konuya nasıl giriş yapmışım anlamadım walla
ne yaptığımı söyledim sadece, başka türlüsünü de bilmediğimi belirttim
canım cicimli cümleler mi kurmak gerekiyor kötü niyetli olmadığımı belirtmek için
yazılanları okudum merak etme
sen de benim yorumumu normal bir tonlamayla okursan terslik olsun diye yazmadığımı anlarsın
maalesef burda ses tonu vugulama jest mimik kullanamıyoruz
saçları kurutmamak en güzeli. benim saçım çok inatçı. duştan sonra ıslak saçıma köpük uygulayayım bakalım nasıl olacak? en güzeli yaz. kurutmaya hiç gerek kalmıyor. yaz kış hep toplarım saçımı. bakalım bu yöntem benim inatçı saçlarıma yarayacak mı. sonucunu yazarıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?