• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kıvırcıklarım,kuzucuklarım bir önerim var:)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

DerinSu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
20.776
47
733
İstanbul
kızlar selam...bende sizler gibi kıvırcık saçlıyım...eskiden çok uzundu saclarım hep uzundu yani.şimdi omuzlarımda ve zaptetmek daha zor oluyordu...yıllarca birsürü yöntem denedim sürekli koruma olmuyor malesef hiçbirinde...
aslında herkes sacına bir çare ararken aynı zamanda pratik bir çare arıyor biliyorum.ben mesela okuyorum burada bir çok yazıyı.işte duştan sonra örüyorum spreyliyorum,topuz yapıp kurutuyorum falan filan evet bunlarda bir süreligine çözüm oluyor ama hepimizin ortak istegi dogal görünümlü,kazık gibi olmayan ve yıkadıktan sonra pratik birşeyler uygulayıp kurutup çıkmak degil mi?öyleyse kızlar size çok pratik bir yöntem.bunu benim delü kafam bu gece duştan sonra keşfetti malesef.boyadan yıpranan saçlarım uzun zamandır böyle güzel olmamıştı vallahi...
peki peki kızmayın çok uzattım biliyorum...kızlar güzelce duşunuzu alınnn,sonra saclarınızı havluyla kurulayıp tarayın ve saç köpügünüzü ISLAK saçınıza yedirin difüzörünüzle kurutun.bu kadar işte...sonucunu görünce çok sevineceksiniz...yumuşacık mis kokulu pırıl pırıl kıvırcıklar sizin olacak...öpüyorum canlarım.

not:saçlarınızı kuruturken sadece difüzör kullanın.fön ucuyla üflerseniz kabarır.benim dedigimi yapın ve sonuçlarınızı da yazarsanız mutlu olurum..ben çok memnunum inş sizinde saçlarınız düzelir benim gibi.çünkü benim saçlarım öyle işlemler gördü ki artık kıvırcıklıgı bile gitti süpürge gibi yanibakım yagları kullanarak besledim hep şimdi biraz iyi ve artık saç köpüğümü kuru sacıma degil ıslak saçıma uyguladıgım için çok mutluyum...yaaa bu benim niye daha önce aklıma gelmedi ki yaaaa:mymeka:

köpüğünün markası nedir acaba, ben bu yöntemi kullanıyorum ama tam istediğim dalgaları elde edemiyorum. ben iri dalgalar olmasını istiyorum, belki köpüğün markasından kaynaklanıyodur.

köpüğünün markası nedir acaba, ben bu yöntemi kullanıyorum ama tam istediğim dalgaları elde edemiyorum. ben iri dalgalar olmasını istiyorum, belki köpüğün markasından kaynaklanıyodur.
canım köpügün markasını daha önce duymamış olabilirsin belki L'CARINA markası.banada hediyeydi kardeşimden.ama her köpükle olur bence.gerçi kimisi yapış yapış oluyor bu çok güzel inş bulabilirsin.
saol denemek lazım

rica ederim gerçekten dene güzelim bak iki gündür sacımı yıkamadım sabahları nemlendirip şekil veriyorum köpükle üstleri biraz düzeltiyorum yine aynı yaa bozulmuyo da kolay kolar.

tam olarak böyle yapmasamda buna benzer yöntemle yapıyorum bende:))))

bazen elimle tek tek tutam alıp parmağımla lüle yapıyorm düdük gibi oluyoo:))) üşenmediğim zmnlar öyle yapıyorumkaydirigubbakcemile3

elimle tek tek lüle yaptgm zmnda böyle bişey oluyoo:)))

biraz daha derli toplu oluyo saçım basım..

plnn.jpg

tam olarak böyle yapmasamda buna benzer yöntemle yapıyorum bende:))))

bazen elimle tek tek tutam alıp parmağımla lüle yapıyorm düdük gibi oluyoo:))) üşenmediğim zmnlar öyle yapıyorumkaydirigubbakcemile3

elimle tek tek lüle yaptgm zmnda böyle bişey oluyoo:)))

biraz daha derli toplu oluyo saçım basım..

cnm çok güzel görünüyor valla kıvırcıkların...o parmagımla lüle yapma olayı da güzel ama ben üşeniyom valla sinirim çıkıyodu yapana kadar kaydirigubbakcemile3

ben yıllardır böyle yapıyorum zaten
siz nasıl yapıyordunuz ki?
başka türlü olmaz zaten diye düşünüyordum ben

hafif nemlendirim öyle yapıyordum yada gün içinde kuru saclarıma uyguluyordum.bide köpük çok kullanmadım hep jöle kullandıgım için...ayrıca konuya niye böyle bir giriş yaptıgınızı anlamadım dogrusu...siz öyle yapıyor olabilirsiniz herkes bilmeyebilir bunu...genelde gün içerisinde saçı yatıştırmak için kullanırdım.banyodan sonra ilk defa köpük sürdüm ve begendigim için paylaştım...
yukarıları okursan yapmayanların oldugunu da görebilirsin canım...

cnm çok güzel görünüyor valla kıvırcıkların...o parmagımla lüle yapma olayı da güzel ama ben üşeniyom valla sinirim çıkıyodu yapana kadar kaydirigubbakcemile3

tesekkürler...Şeniz
her gün yapmıyorum bende valla sıkılınca uğraşıyorum :jeyyar:

bugünde saçımın hrer yerini ördüm aslında dün gece 2:30 da sırnaşık şey saçalırm ince bide fazla olmadıgından

tutam tutam ördüm 15 örgü var kafamda :sm_cool: öyle yattım 3 te fln açıcam bakalım nasıl bişey olcakk:jeyyar:

hafif nemlendirim öyle yapıyordum yada gün içinde kuru saclarıma uyguluyordum.bide köpük çok kullanmadım hep jöle kullandıgım için...ayrıca konuya niye böyle bir giriş yaptıgınızı anlamadım dogrusu...siz öyle yapıyor olabilirsiniz herkes bilmeyebilir bunu...genelde gün içerisinde saçı yatıştırmak için kullanırdım.banyodan sonra ilk defa köpük sürdüm ve begendigim için paylaştım...
yukarıları okursan yapmayanların oldugunu da görebilirsin canım...
konuya nasıl giriş yapmışım anlamadım walla
ne yaptığımı söyledim sadece, başka türlüsünü de bilmediğimi belirttim
canım cicimli cümleler mi kurmak gerekiyor kötü niyetli olmadığımı belirtmek için
yazılanları okudum merak etme
sen de benim yorumumu normal bir tonlamayla okursan terslik olsun diye yazmadığımı anlarsın
maalesef burda ses tonu vugulama jest mimik kullanamıyoruz

benimde kıvırcık saçlarım sabahalrı çok uğraşmak gerekiyor. yaz kış her sabah duş alıyorum duştan çıkınca kremleyip tarıyorum. daha sonrada biraz sıvı jöle alıp gelişigüzel sürüyorum saçıma. çok fazla kurutmadan kendi haline bırakıyorum öyle saçım bonus gibi olmuyor. makinayla kurutmaya kalkarsam tam bir bonus oluyorum.

konuya nasıl giriş yapmışım anlamadım walla
ne yaptığımı söyledim sadece, başka türlüsünü de bilmediğimi belirttim
canım cicimli cümleler mi kurmak gerekiyor kötü niyetli olmadığımı belirtmek için
yazılanları okudum merak etme
sen de benim yorumumu normal bir tonlamayla okursan terslik olsun diye yazmadığımı anlarsın
maalesef burda ses tonu vugulama jest mimik kullanamıyoruz

peki canım ben yanlış anlamışım...canımlı cicimli olması tabiki şart degil onu kastetmedim..yani bana tavrın bunun nesi fikir ben zaten hep bunu yapıyorum gibi geldi ..amannn boşver gitsin.öpüyorum.

paylastigin icin sagol canim,

Son düzenleyen: Moderatör:
saçları kurutmamak en güzeli. benim saçım çok inatçı. duştan sonra ıslak saçıma köpük uygulayayım bakalım nasıl olacak? en güzeli yaz. kurutmaya hiç gerek kalmıyor. yaz kış hep toplarım saçımı. bakalım bu yöntem benim inatçı saçlarıma yarayacak mı. sonucunu yazarıma.s.

saçları kurutmamak en güzeli. benim saçım çok inatçı. duştan sonra ıslak saçıma köpük uygulayayım bakalım nasıl olacak? en güzeli yaz. kurutmaya hiç gerek kalmıyor. yaz kış hep toplarım saçımı. bakalım bu yöntem benim inatçı saçlarıma yarayacak mı. sonucunu yazarıma.s.

evet canım üfleyerek kurutmak dahada kabartıyor bizim saçlarımızı...bide benim hep uzundu çok uzun oldugunda daha rahat başa çıkıyorum ben.ama omuzlarda olunca problem...dene bakalım öpüyorum canım...

valla kızlar zaten saclarımı hiç boyamadan önce çok güzellerdi...dogal sacıma hiçbirşey sürmeme gerek kalmıyordu...tabii o dogallık 18 li yaşlarımda kaldı...sacımı bu denli yıprattıgıma çok pişmanım...en çok jöle kullandım hayatımda sac şekillendirici olarak...köpük arada kullandım ama hiç ıslak saça denemek aklıma gelmedi...şimdi yine yaptım duştan sonra çok güzeller...ama çok yedirin saçınızın hertarafına..bundan önceki yaptıgımda sacımın bi kısmına sürülmeden kalmış hep aradan çıktı tülermiş bir şekilde.heryerine diplerine falan yedirin..evet köpük çok gidiyor ama olsun napalım saclar düzgün dursun da:)))

bu sabah yaptım. köpüğümü bir güzel sürdüm saçımın her yerine difizör ucuyla kuruttum. sonuç aslan yelesi kabardıda kabardı. senağlama aceleden toplamadan açık geldim işe. iyice havalandı. koştum tuvalete topladım ve ördüm. benim inatçı saçlara çare yok. topuz ve örgü. açık istersem fön. ya da bol bol jöle. oda şansıma şekle giriyor.

Back