• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kıvırcık sosislerim bide bunu deneyin:))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benim saçlarım çok uzun
ben daha öncede denemiştim bunu ama bir türlü yapamadım ben ya
bugün çarşıya inmeden önce denemek istiyorum ama yine yapamıcam biliyorum
lisede bi arkadaşım vardı sürekli böyle yapardı ama daha incesini
eçenlerde gördüm çarşıda saçları hala öyle =)))
sanırım senelerce yapınca saçları öyle kalmış=))

arkadaşlar ben bunuduştan sonra 2 tutm halinde yapıyorum öle tv başında döndürüorum falan. kuruyunca tepeden kelebekle topluyorum alttan küçük tutamlar alıp tekrar döndürüyorum. jölesiz falan.2. günde çok ince maşayla yapmşn gbi duruo. ve ben yaptmda bu buklelerden 20 den fazla oluo.

canm yaptktn snra düzlştiricyle üstnden geçsek daha kalıcı olmaz mı?

haa birde bnm saçlarm küt gibi sice nasıl olur güzl durrmu?

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

Benim saçlarımda kıvırcık ama pek güzel değil bende bu yöntemi deniyorum ama kuruduktan sonra açıyorum onları herkes maşa mı yaptn diyor çok güzel oluyor yıkayana kadar da bozulmuyorr :62:

çok şeker duruyorrr ama her yüze yakışmıyor güle güle kullan canım :D

ben beceremedim bunu ya döndürüyorum ama açılıyor nasıl yaptığınızzı anlayamadım ben :43:

Back