• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kıvırcık sosislerim bide bunu deneyin:))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

DreamLover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
4.482
105
123
İstanbul
canlarım benim de saçlarım kıvırcık ve arada saçlarımı bu şekilde kullanıyorum
yenidosya759.jpg

bi arkadaşıma kuaförü yapmış, çok pratik ve şeker bi model:lepi:
tavsiye ederim:1rolleyes:
5 dakikanızı alıyo
banyodan sonra tutam tutam ayırdığınız saçlarınızı içe doğru ellerinizle döndürüyosunuz
ve jöleleyip kurumaya bırakıyosunuzhihoyyyt
isteyene daha açık ve ayrıntılı anlatırım:1hug:

Saçlarım seninki kadar uzun değil ama uğraşayım biraz belki bana da olur.
Çok güzel duruyor canım,güle güle kullana.s.

bu resmi 5 dakika önce çektim
henüz ıslak saçlarım kurumadı bile
kuruyunca daha güzel oluyo
bide benim saçlarım normalde çok gür ama bu modelde daha yatışık ve sakin duruyo:))

Son düzenleme:
cnm bende yeni kestirdim valla
çok uzundu
bide boyalı olduğu için
çok vaktii alıyodu yıkaması taraması falan
önümüzdeki ay daha da kestirip rengini açtırcam bu model kısa saçtada güsel duruyo

bi ara küçük lulu diye çizgi film vardı aynı onun saçları gibi,şu şekilde :))

saçlarım hep onun gibi olsun isterdim,gerçekten çok güzel deneyeceğim bende

dene cnm valla çok beğeniyo benim arkadaşlarım bu şekilde
saçlarınız daha uzunsa eğer at kuyru yaptıktan sonra arkadaki saçlarını da bu şekilde yapabilirsiniz
o da güsel oluyo

zehracım ne kadar hoşş görünüyorr canımm. benim saçlarım kısa olmazkiii
ezginin saçlarında deniyeyimm bende. biraz daha ayrıntılı anlat bakemm bebeğümmm

zeynepcim saçları tutam tutam ayırıp jöle ya da saç şekillendirici ne kullanıyosan sür bir miktar ama her tutama ayrı ayrı, tüm saça aynı anda değilde;
sürdüğün tutamları saçın dibinden ucuna doğru bükerek çeviriyosun ucuna renkli lastiklerden de takabilirsin cnm

saoll canım çokk işime yarayacakkk
14 mayıs kutlamamız var okulda ezgide grubuyla roman havası oynayacak saçlarını
koförde yaptırmaktan kurtuldumm bebişş
yıldızlarınıda çaktımm heeeeeheeeeeeeeeeeee

bende saçımı bazen öyle yapıyorm duş aldıktan snra elimle tek tek döndürüyorum:D parmagımla daha doğrusu düdük gibi oluyo:)

Maşayla da yapılıyor böyle ama bu daha zararsı tabi bi de Dipten başlarsanız Rasta gibi oluyor : )

evet çok güzel olmuş güle güle kullanna.s benim saçlarımda çok kıvırcık ve kimyam bozuk geç uzuo:dance:sırnaşık şey uzatabilirsem bende denicem:utangac:

öncelikle konu baslığına bayıldııımkaydirigubbakcemile3
sonracıımaaaa saclarııın süper süper we süperrdelikafadulden
masaLLaahhhh:nazar:
deniiceeeem:lepi:

bende kıvırcıgımmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2 ya bende eskiden yapardım böyle resimli paylaşman çok güzel olmuş saol.bence kısa küt saçlara çok yakışıyo böyle model yada ben öyle begeniyom omuzların üzerinde hoş duruyo.

kızlar bi arkadaş özelden detaylı olarak nasıl yapıldığını anlatmamı rica etmiş
bende ona yazdığım mesajı buraya da koyuyorum , belki detaylı öğrenmek isteyen olur

cnm önce saçlarını bir güzel ıslatıp tara, saçlarını gürlüğüne göre 4 yada daha fazla parçaya ayır
her parçayı eline alıp jöle ya da şekillendirici ne kullanıyosan ondan sür, sonra jöle sürdüğün küçük tutamları içe doğru döndürerek çevir ve o şekilde sabit kalması için uçlarına toka tak hepsini bu şekilde yaptıktan sonra bi fön makinesiyle kurutup sabitle , bozulmasın bukleler ve tokaları çıkar en son olarakda
umarım anlayacağın şekilde anlatabilmişimdir, kolay gelsin cnm

Son düzenleme:
Back