• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Kıvırcık saçlı arkadaşlar,hangi saç düzleştiricisini alayım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar biliyorum fazlasıyla düzleştirici başlığı var ama 100sayfa varsa 50sayfasında sadece 1 kıvırcık saçlı arkadaştan yorum görebiliyorum.Oyüzden kafam iyice karışmadan böyle bir başlık açayım dedim umarım yardımcı olursunuz. :uhm:
Benim saçlarım kıvırcık,aslında memnunum da ama arada bir insan köpüksüz jölesiz saçla uğraşmadan dolaşmak istiyor yerimseniben
Bu başlık altında sadece kıvırcık saçlı arkadaşlar düzleştiriciler hakkında yorum belirtirse sevinirim,ya da arkadaşlarının tecrübelerini paylaşacak olanlar ..düz yada hafif dalgalı saçla-kıvırcık saça etkisi bir olmuyo sonuçta bu düzleştiricilerin.Şimdiden teşekkür ederm şekerleer a.s.

cnm benım saclarım da kvırcıga yakın ırı kıvırcık ben plıhıps kullanıoyurm kıvırcık saclar ıcın bıde kalın tellı saclarım cok memnunum ben denyeyrek almıstım ykmden

cnm modelıne bktım ustunde yazmıyo ama yuzeyı genıs lacıvert grısıde war hatta 160 dereceyey kadar cıkıyo kıvırcık saclar ıcın yazıyodu paketınde bıde

philips bizde de var kardeşim kullanıyor fakat onun saçları dalgalı ve benden daha az gür olduğundan onun saçlarını güzel yapıyor..fakat benimkiler aşırı kıvırcık olduğundan benimkileri güzel yapmamaıştı...saçlarımı düzleştirecek bir makine bulamadım..o yüzden saçalrımı ilk olarak kuaförde fön çektirip daha sonra makineyle yeniliyordum üzerinden..diğer türlü baş edemiyordum..ama artık defrize yaptırdım ve şimdi biraz olsun çekebiliyrum philips ile ama philpsden çok daha iyileri olduğuna eminim..bende araştırıyorum..

canım benim saçlar çok kıvırcık öyle böyle deil ben bosh aldım düzleştirici çok harika bişe valla iki senedir kullanıyorum tavsiye ederimm:lepi:

Eda, ben babyliss pro230 kullanıyorum, saçlarım dalgalı, kabarık. İnanılmaz memnunum, çok çok başarılı bir ürün...Bunun iyon özelliği yok yalnız, bundan daha yeni modeller çıktı...
Bence mağazalarda bunu dene, orada satış elemanı sana yardımcı oluyor. Orada denersin baktın memnun kaldın, öyle alırsın....

ben de -maalesef- kıvırcık saçlıyım ve geçenlerde braun es2 saç düzleştiricisini aldım. ürün çok iyi ancak saçlarım kıvırcık olduğundan onu düzleştirmek için baya uğraşmam, yorulmam gerekio. hele bu sıcak havalarda hiç çekilmio uğraşasım yok sadece 1 defa kullandım ve o 1 defa da bu düşünceleri bende oluşturmaya yetti. 150 ytl verdim ve pişmanım. saçlar çok fazla yıpranıo bilirsin kıvırcık saçlar kuru olur ve bu düzleştiriciler saçları daha da kurutur bu nedenle düzleştirileri falan önermiorum ben. yine de sen bilirsin :)

ben de -maalesef- kıvırcık saçlıyım ve geçenlerde braun es2 saç düzleştiricisini aldım. ürün çok iyi ancak saçlarım kıvırcık olduğundan onu düzleştirmek için baya uğraşmam, yorulmam gerekio. hele bu sıcak havalarda hiç çekilmio uğraşasım yok sadece 1 defa kullandım ve o 1 defa da bu düşünceleri bende oluşturmaya yetti. 150 ytl verdim ve pişmanım. saçlar çok fazla yıpranıo bilirsin kıvırcık saçlar kuru olur ve bu düzleştiriciler saçları daha da kurutur bu nedenle düzleştirileri falan önermiorum ben. yine de sen bilirsin :)
kesinlikle katılıyorum..zaten tek başıma saçıma fön çekmem imkansız çekerkende yıpratıyorum resmen..en iyisi kuaförde çektirmek..

Hanımlar yeni bir ürün, Frizz ease
Dalgalı ama elektriklenmeyen saçlar isteyenler için de düzleştirmek isteyenler için de işe yaradığını söyledikleri iki seri serisi var. Ben ilk gruba dahilim. Şampuanını, kremini ve serumunu aldım. İsterseniz düzleşticileri bir deneyin....

benimde saçlarım kıvırcık
ve braun es2 almıştım
ve çokta memnun kalmıştım
tavsiye ederim

PHILIPS diyorum kızlar benim nasıl kıvırcık bir görseniz ama süper yapıyor 205 dereceye kadar çıkıyor braun falan hikaye kızlar tecrübe konuşuyor

canım benim saçlarım dalgalı ama kıvırcığa yakın dalgalarım var ben 3 senedir staright therapy yaptırıyorum burda herkese tavsiye de ediyorum defrize ile karıştırıyolar halbuki ilgisi yok tamamen bakım ürünlerinden oluşan bir düzleştirme yöntemi biraz pahalı ama değiyor 8 ay düz kalıyor saçlarım parlak bakımlı ve düz oluyor

benimde saçalrım kıvırcık önceden sürekli düzleştiriyordum ama artık yapmıyorum çünkü saçı yıpratıyo bence saçları dogal haline bırak çevremdeki herkes saçlarımı çok begeniyo bende philips almıştım mahvetti saçalrımı ama artık düzleştirmedigim için kendine gelmeye başladı sınıfta bi arkadaşımın saçları çok uzun ve güzeldi oda arzumun düzleştiricisini aldı 1 ayda saçları igrenç oldu uçlardaki kırıklar aldı başını gitti sonunda kestirmek zorunda kaldı o eski saçlarından eser yok diger bi arkadaşımda babyliss almıştı onunda saçalrı çok güzeldi ama sonu aynı oldu benden tavsiye sakın düzleştirme saçlarını sonradan çok pişman olursun

kesınlıkle babylıs inanılmaz guzel kardesım phılıps almıs benımkınden bulamayınca ama memnun değil. benım saclarım cok kıcırcık ve ası kolay sekıl almıyor anlayacagın. ama babylıs le cok rahat sekle gırıyor. ama her ne kadar butun duzlestırıcıler için yıpratmıyor deselerde ınanma sakın hepsı gıbı bu da yıpratıyor. almak ıstersen kesınlıkle tavsıye ederım emın ol hıc pısman olmazsın

benmkide philips memnunum ama zaman alıyo işte

bide bazı düzleştiricelerde tarak oluyo hem düzleştirirken tarıyo saçın kvırcıksa bence o şekil alma çünkü kabarmasına sebep oluyo

ayrıca iiçi seramik olanı al yoksa istedgn gibi düz bi saç elde edemessin
:(

kesinlikle babyliss diyorum başka bişey demiyorum..
benim kıpkıvırcık saçlarımı bile adam ettii valaa..
artık alıştı saçlarım hemencecik düzleşioo

merhaba arkadaşlar yeni üyelerdenim:) benimde saçlarım kıvırcığa yakın ve kalın telli 1 ay önce braun satin hair düzleştirici aldım fena deil,yarım saatte istediğim sonucu elde ediyorum...

benimde saçlarım kıvırcık geçen gün rowentanın düzleştiricisini aldım 79 ytl .
saçı parlatıyo.elektriklendirmio iyonik özelliği var ve 200 derece kadar ısınıyo çokk memnunum

sgrowcf7132.jpg

rowenta elite model look serisinin ürünleri inanılmaz güzel. ben en son çıkanından da aldım seramik ve saçın parlaklığını almıyor.

Back