Gelinbaşı ve Gelin Tacı kıvır kıvır gelin topuzu :(

tuz_karabiber

Bebeğim büyüyor
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
1.505
35
158
acil yardım bekliyorum kızlar. interneti o kadar talan etmem rağmen aradıgım gelin saçını bulamadım. dalgalı çok kabarık olmayan gelin topuzu modellerinizi bekliyorum.

Ben bu modelde karar kıldım. Hem çok doğal hemde her tarz gelinliğe uyabilir.
Sanada fikir olabilir.

Eklentiler

• $saç.png
    231,7 KB · Görüntüleme: 130
Hayır bu farklı. Bir kaç resim daha koydum. Çok hoş gerçekten düşünebilirsin.

Eklentiler

• $SAÇ1.png
    62,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $SAÇ2.png
    220,6 KB · Görüntüleme: 99
bu model çok güzel dün kuaföre provaya gittim buna çok yakın bi modele karar verdik ve yaptık tamda istediğim gibi

dün kuaförde buna çok benzer bi model yaptık bugunde burda görünce daha bi hoşuma gitti gelinlikli makyajlı falan ben böyle yaptırmak istiyorum

Eklentiler

• $saç.png
    86,7 KB · Görüntüleme: 73
dün kuaförde buna çok benzer bi model yaptık bugunde burda görünce daha bi hoşuma gitti gelinlikli makyajlı falan ben böyle yaptırmak istiyorum

iki ayrı topikte aynı konuda konuşuyoruz seninle

25 ağustosta canım ama 12 ağustosta fotoğraf çekimimiz var

Evet farkettim :)
Çok az kalmış düğüne. Artık fotoğrafını yüklersin gelin başı konusunda benim içinde fikir olur :) mutluluklar şimdiden...

Evet farkettim :)
Çok az kalmış düğüne. Artık fotoğrafını yüklersin gelin başı konusunda benim içinde fikir olur :) mutluluklar şimdiden...

siteye hiçbir resmimi yüklemedim tatlım öle gelinlik çeyiz falan sana özelden yollarım (tabi yapılabiliyosa)

senin düğünün ne zaman ? teşekkür ederim bu arada ..

seninde az kalmış

ben evimi yetiştiremedim daha keşke bi ayım daha olsaydı diyorum :18: neyse olduğu kadar diyorum sonra da

Hiç kimsenin ki dört dörtlük olmuyor ki İlkay, mutlaka bir eksik çıkıyor. Dert etme evlenince yavaş yavaş alırsın.. Faydasıda var çünkü kendi evinde oturmadan sadece tahmin ediyorsun alacağın eşyaları. Oturduğun zaman ise deneme yanılma ve ayarlama yapabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…