- 10 Ağustos 2010
- 1.505
- 35
- 158
- Konu Sahibi tuz_karabiber
acil yardım bekliyorum kızlar. interneti o kadar talan etmem rağmen aradıgım gelin saçını bulamadım. dalgalı çok kabarık olmayan gelin topuzu modellerinizi bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm hayalimdeki şunlar :))))
Ben bu modelde karar kıldım. Hem çok doğal hemde her tarz gelinliğe uyabilir.
Sanada fikir olabilir.
Hayır bu farklı. Bir kaç resim daha koydum. Çok hoş gerçekten düşünebilirsin.
bu model çok güzel dün kuaföre provaya gittim buna çok yakın bi modele karar verdik ve yaptık tamda istediğim gibi
teşekkürler linkaaa gercekten cok hoş bi modelmiş sende mi böyle yaptıcaksın
dün kuaförde buna çok benzer bi model yaptık bugunde burda görünce daha bi hoşuma gitti gelinlikli makyajlı falan ben böyle yaptırmak istiyorum
Harika olacağına eminim :)
İlkay senin düğünün ne zaman?
dün kuaförde buna çok benzer bi model yaptık bugunde burda görünce daha bi hoşuma gitti gelinlikli makyajlı falan ben böyle yaptırmak istiyorum
iki ayrı topikte aynı konuda konuşuyoruz seninle
25 ağustosta canım ama 12 ağustosta fotoğraf çekimimiz var
Evet farkettim :)
Çok az kalmış düğüne. Artık fotoğrafını yüklersin gelin başı konusunda benim içinde fikir olur :) mutluluklar şimdiden...
siteye hiçbir resmimi yüklemedim tatlım öle gelinlik çeyiz falan sana özelden yollarım (tabi yapılabiliyosa)
senin düğünün ne zaman ? teşekkür ederim bu arada ..
Benim düğünüm 29 eylülde.
seninde az kalmış
ben evimi yetiştiremedim daha keşke bi ayım daha olsaydı diyorum :18: neyse olduğu kadar diyorum sonra da