Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kivi marka 4322 model halı koltuk yıkama makinesi ni kullanan var mı aranızda hedıye geldı bana nasıl kullanmam gerekıyor bilgisi olan var sa bii yazabilir miii yaa
İste bu model den cok fazla vıdeo yok makınenın ıcıne deterjan da konulmuyor hangı deterjanla ıslatmalıyım nemlı bez olarak mı sılıp cektırmelıyım yoksa deterjanı fıs fıs sıseye koyup dırek sıkıp mı cektırmelıyım koltuklarım renklı rengı acılır dıye de korkuyorum
İste bu model den cok fazla vıdeo yok makınenın ıcıne deterjan da konulmuyor hangı deterjanla ıslatmalıyım nemlı bez olarak mı sılıp cektırmelıyım yoksa deterjanı fıs fıs sıseye koyup dırek sıkıp mı cektırmelıyım koltuklarım renklı rengı acılır dıye de korkuyorum
4325 var bende, suyuna deterjan katıyorsunuz. İsterseniz önden su fışkırtıp sonrasında çektirebilir isterseniz de aynı anda verip çektirebilirsiniz. Kirine lekesine göre bakın. Youtubeta detaylı videolar var, buradan ne kadar anlatsak havada kalır. İzleyip daha rahat kullanırsınız