Teşekkür ederim.Her kitle kotu degildir oncelikle bunu soyleyerek gecmis olsun diliyorum. Yağ bezesi, iyi huylu kitle vs birçok sebep olabilir. İçinizi ferah tutun
Teşekkür ederim. Belirsizlik var, o yıpratıcı gerçekten. İki gündür düşünüyorum. Yaşıyorum ama aklım hep orda.Fibroadenom diye bir tür var çoğu insanda var sadece takip gerekiyor ve kitle deniyor ama iyi huylu
Teşekkür ederim. Belirsizlik var, o yıpratıcı gerçekten. İki gündür düşünüyorum. Yaşıyorum ama aklım hep orda.
Sevinirim, hangi şehirde?Hayır hayır korkmayın isterseniz bu işin piri bir doktor tavsiye ederim bende 3 4 yıldır var ama herhangi bir gelişme yok sakin sakin duruyorlar
Sevinirim, hangi şehirde?
Sevinirim, hangi şehirde?
Guzel haberlerinizi bekliyoruz. Rabbim tertemiz sonuclar almanizi nasip etsin. Ama ben yine de kotu bir sey oldugunu sanmiyorum. Ultrasonu çeken radyolog yorum yaptı mi?Konunun devamı;
Genel cerrahi randevum bu gündü, doktor elle muayene etti. Kitlenin yüzeyinin pürüzlü olması ve birde lenf bezinde bir şişlik nedeniyle ultrason ile bakılsın dedi. Bugün gidip özelde ultrason çekileceğim.
Yarın için yine randevu aldım. Sonucu göstereceğim.
Kızlar dua beklerim.
Evet . Biyopsi alınması gerektiğini söyledi. Koltuk altında da tesbit ettiği için, tedaviye erken başlamaya çalışın dedi..Guzel haberlerinizi bekliyoruz. Rabbim tertemiz sonuclar almanizi nasip etsin. Ama ben yine de kotu bir sey oldugunu sanmiyorum. Ultrasonu çeken radyolog yorum yaptı mi?
Aynen oyle. İyilesmeyen gormedim meme konusunda. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Sonuç ne olursa olsun her koşulda basit bir sey bu, bunu unutmayın. Tekrar geçmiş olsunDoktorum panik yapmayın, insanlar tedavi olup iyileşiyor. dedi.
Teşekkür ederim. İlk panik hali galiba benimki. Biraz kabullenmek lazım sanırım. İyiki varsınızAynen oyle. İyilesmeyen gormedim meme konusunda. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Sonuç ne olursa olsun her koşulda basit bir sey bu, bunu unutmayın. Tekrar geçmiş olsun
Durum nedir acabaTeşekkür ederim. İlk panik hali galiba benimki. Biraz kabullenmek lazım sanırım. İyiki varsınız
Bekliyorum, sizin neyiniz vardı?Durum nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?