Kitle -Düşünceler

Bittimiki

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Kızlar iyi geceler, sol memede minik bir kitle farkettim geçen gün, onu incelerken tam ortada yeşil ceviz büyüklüğünde bir kitle daha( nasıl faketmemişim bilmiyorum) düşünceler içinde kaldım. Pazartesi sabah randevu aldım genel cerrahi doktoruna. Başına böyle bir durum gelen var mı? Süreç nasıl işleyecek? Kafamda deli sorular

Çok teşekkür ederim, herkes düzenli kontrol etsin, mutlaka ketem taramalarini ihmal etmesin.
Ben bu kadar büyümüş olmasına inanamıyorum

Konunun devamı;

Genel cerrahi randevum bu gündü, doktor elle muayene etti. Kitlenin yüzeyinin pürüzlü olması ve birde lenf bezinde bir şişlik nedeniyle ultrason ile bakılsın dedi. Bugün gidip özelde ultrason çekileceğim.

Yarın için yine randevu aldım. Sonucu göstereceğim.

Kızlar dua beklerim.

Guzel haberlerinizi bekliyoruz. Rabbim tertemiz sonuclar almanizi nasip etsin. Ama ben yine de kotu bir sey oldugunu sanmiyorum. Ultrasonu çeken radyolog yorum yaptı mi?

Guzel haberlerinizi bekliyoruz. Rabbim tertemiz sonuclar almanizi nasip etsin. Ama ben yine de kotu bir sey oldugunu sanmiyorum. Ultrasonu çeken radyolog yorum yaptı mi?
Evet . Biyopsi alınması gerektiğini söyledi. Koltuk altında da tesbit ettiği için, tedaviye erken başlamaya çalışın dedi..

Şimdi doktoruma geri döndüm, araştırma hastanesine sevk etti. Yarın sabah 11 de orda olmam gerekiyor.

Bu arada arkadaşlar benim hesabımı bı tanıdık farketmiş galiba tam emin değilim, Bazı özel durumlarımi falan yazmıştım. Tedbir amaçlı Hesabı kapatmak durumunda kalıyorum.

Çok dua bekliyorum herkesten. Kapalı yollarım en güzel en kolay şekilde açılsın. Amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…