Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aclik oyunlrnn sersi vr mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İlgilenen yok mu kızlar
canım sadece bunlarmı var elınde baska kıtap varmı ve zar adam ve alacakaranlık serisini ne kadara bırakırsın ?
tamam canım iletişim bilgilerimi yolluyorum özele geçelimbunlar var şuan canım 30 a bırakırım 5 kitabı normalde zar adamı 7 .5 dan vericektm ama toplu alımda 30 yaparım
canım zar adam kalıyor ben ilk kitabı zannetmiştim sadece alacakaranlık olcakbunlar var şuan canım 30 a bırakırım 5 kitabı normalde zar adamı 7 .5 dan vericektm ama toplu alımda 30 yaparım
canım zar adam kalıyor ben ilk kitabı zannetmiştim sadece alacakaranlık olcak
canım zar adam kalıyor ben ilk kitabı zannetmiştim sadece alacakaranlık olcak
alacakaranlık serisi satılıştır kızlar diğerleri duruyor çok uygun fiyata ......
tesekkur ederım canım kıtaplarım geldi ama bişi diyimmi o adresi nası yanlış yazmışsınız öyle ben bile dedim burasıbenım evimmi![]()
canım sevgilim gönderdiii yaa o da o gün 3 saaat bekledi beyni sulandı heralde garibimin :)
yazık adama ya![]()
valla o kadar bekledi öğle tatiline girdi birini verdi biri kaldı sonrada elektirkler gitti falan dedim dövücek artık bu beni :)))
anladım hayatım tekrar tesekkur ederım gorusmek uzere![]()