kızlar nereye açacağımı bilemedim. ben cuma günü sipariş verdim. 24 saatte teslim diyordu neyse dedim pazar kaplı kargolar.
aradım bugün gelicek dediler ama gelmedi. siparişimi kontrol ediyorum onay bekliyor diyor
daha önce burdan alışveriş yapan varmı? gelmeli miydi yoksa sallıyorlar mı. kapıda ödeme seçeneğini seçmiştim.
Canım bende cumartesi günü kitap aldım ama kredi kartı ile ve şuan kargoda yani bir sorun yaşamadım.Kargoda sorun var halen getirmediler.Sen kapıda ödeme seçtiğin için belki onay bekliyordur; belki de kitap ellerinde mevcut değildir onu bekliyorlardır.Orada bir telefon no var orayı ara ve bilgi iste istersen.
Arkadaşlar az önce benim kitaplarım geldi ama hala sitede temin ediliyor yazıyor.Maillerime cevap vermediler arıcam deyip opertördeki yetkililer geri de dönmediler neyse kitaplarıma kavuştum ama.Demekki siteyi güncel tutmuyorlar ve gönderi yapanlarla telefondaki yetkililer birbirinden kopuk.Özet olarak siteyi karalamış olmayayım diye yazmayı borç bildim.Sonuçta dolandırıcı falan değiller kitaplar geldi ama biraz ilgisizler.Alışveriş yapacaklaın bilgisine ...:)
kızlar kitap seç ürün alıcam ama 75 tl üzeri kargo ücretsiz.ben 2 3 kitap alcam.kargo ağırlığa göre mi yoksa 5 tl mi sabit.bilen varsa acillll lütfen
100 Tl ve üzeri alışverişlerde kargo bedava artık.burda bi arkadaş 75 tl ve üzerine kargo ücretsiz yazmış, sitede 90 tl ve üzerine ücretsiz yazıyor. hangisi doğru acaba?