kitapseç.com dan alışveriş yapan varmı?

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
35
kızlar nereye açacağımı bilemedim. ben cuma günü sipariş verdim. 24 saatte teslim diyordu neyse dedim pazar kaplı kargolar.
aradım bugün gelicek dediler ama gelmedi. siparişimi kontrol ediyorum onay bekliyor diyor
daha önce burdan alışveriş yapan varmı? gelmeli miydi yoksa sallıyorlar mı. kapıda ödeme seçeneğini seçmiştim.

kızlar nereye açacağımı bilemedim. ben cuma günü sipariş verdim. 24 saatte teslim diyordu neyse dedim pazar kaplı kargolar.
aradım bugün gelicek dediler ama gelmedi. siparişimi kontrol ediyorum onay bekliyor diyor
daha önce burdan alışveriş yapan varmı? gelmeli miydi yoksa sallıyorlar mı. kapıda ödeme seçeneğini seçmiştim.

Canım bende cumartesi günü kitap aldım ama kredi kartı ile ve şuan kargoda yani bir sorun yaşamadım.Kargoda sorun var halen getirmediler.Sen kapıda ödeme seçtiğin için belki onay bekliyordur; belki de kitap ellerinde mevcut değildir onu bekliyorlardır.Orada bir telefon no var orayı ara ve bilgi iste istersen.

Canım bende cumartesi günü kitap aldım ama kredi kartı ile ve şuan kargoda yani bir sorun yaşamadım.Kargoda sorun var halen getirmediler.Sen kapıda ödeme seçtiğin için belki onay bekliyordur; belki de kitap ellerinde mevcut değildir onu bekliyorlardır.Orada bir telefon no var orayı ara ve bilgi iste istersen.

hallettim canım kitapları temin ediliyorlarmıs daha satışa sunulmayan ürün sipariş etmişim perşembe elinde olur dediler

sevgi_melegi ,benimde başıma aynı olay geldi.Salı günü kargoya verilecekti güya.Telefondaki bayan şimdi onaylıyorum saat 2 de kargoya verilcek dedi bi de utanmadan.Ertesi gün acaba geldi mi diye siteden bilgilerime baktım hala onay bekliyor diyordu.Aradan 2 gün ge.ti bugün perşembe şimdide temin ediliyor yazıyor.Dayanamadım aradım yine adam telefonda kitaplardan bir tanesinin ellerinde olmadıklarını söyledi.Nezaman temin edileceğini de söyemiyor ben size hemen geri döncem telefonda bekletmeyeyim bi bakayım dedi ve geri de dönüp aramadı.Bir daha bu siteden hayatta alışveriş yapmam.5-6 tl ucuz diye diğer sitelerden burdan alışveriş yapayım dedim o farkı tel faturasından kapattırdılar sağolsunlar.Beklettikleri de cabası

Arkadaşlar az önce benim kitaplarım geldi ama hala sitede temin ediliyor yazıyor.Maillerime cevap vermediler arıcam deyip opertördeki yetkililer geri de dönmediler neyse kitaplarıma kavuştum ama.Demekki siteyi güncel tutmuyorlar ve gönderi yapanlarla telefondaki yetkililer birbirinden kopuk.Özet olarak siteyi karalamış olmayayım diye yazmayı borç bildim.Sonuçta dolandırıcı falan değiller kitaplar geldi ama biraz ilgisizler.Alışveriş yapacaklaın bilgisine ...:)

Arkadaşlar az önce benim kitaplarım geldi ama hala sitede temin ediliyor yazıyor.Maillerime cevap vermediler arıcam deyip opertördeki yetkililer geri de dönmediler neyse kitaplarıma kavuştum ama.Demekki siteyi güncel tutmuyorlar ve gönderi yapanlarla telefondaki yetkililer birbirinden kopuk.Özet olarak siteyi karalamış olmayayım diye yazmayı borç bildim.Sonuçta dolandırıcı falan değiller kitaplar geldi ama biraz ilgisizler.Alışveriş yapacaklaın bilgisine ...:)

kitapseç.com dan aldın dimi?
ben maillerime geçen baktım hep an an ürünle ilgili mesaj atmıslar yeni farkettim.
yeni çıkan bir kitap sipariş etmişim ondan gecikti benm ama geldi.

kızlar bende dün bu siteden iki tane kitap sipariş ettim kapıda ödemeli.. bugün arayıp onaylattılar sizi de aramışlar mıydı ? bi de bu ödemeyi kapıda kuryeye mi yapıyoruz ? herhangi bi sorun olmaz dimi? ilk defa internetten alışveriş yapıyorum..:26:

Size kitapyurdu.com sitesini öneririm kitap alışverişi için,sorunsuz ve güvenilir,diğer sitelerin de güvenilir olduğundan emin olmadan alışveriş yapmanızı önermem

Kızlar kitaplarım geldi.. Güvenle bu siteden kitap alabilirsiniz. Tam 1,5 günde kitaplarım elimdeydi duyrulur...:KK42:

selamlar arkadaşlar bir süre önce kpss kitabı almak için araştırmalarım olmuş piyasada çokca kitap satan siteye rastlamıştım. Ama içlerinden biri diğer sitelerin arasından sıyrılmıştı ve karşıma çıkmıştı. emrekitabevi.com adlı sınav kitaplarını satan siteyi şiddetle tavsiye ederim kesinlikle hayır cevabını almıyorsunuz ve 2 gün için de ürününüzü teslim alıyorsunuz...

kızlar kitap seç ürün alıcam ama 75 tl üzeri kargo ücretsiz.ben 2 3 kitap alcam.kargo ağırlığa göre mi yoksa 5 tl mi sabit.bilen varsa acillll lütfen

kızlar kitap seç ürün alıcam ama 75 tl üzeri kargo ücretsiz.ben 2 3 kitap alcam.kargo ağırlığa göre mi yoksa 5 tl mi sabit.bilen varsa acillll lütfen

hayır ağırlık değil. 75 TL altında olursa 5 TL sabit kargo ücreti alıyorlar...

burda bi arkadaş 75 tl ve üzerine kargo ücretsiz yazmış, sitede 90 tl ve üzerine ücretsiz yazıyor. hangisi doğru acaba?

Bende uzun zamandır kitapseç den alışveriş yapıyorum ve gayet güvenilir bir site. 3 gün içerisinde ürünler elime ulaşıyor.

X