Kitaplık konusunda fikir verebilir misiniz acaba?

hureyremir

ılk sen son sen...
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
341
67
323
Selam kızlar,kitaplık konusunda bir türlü karara varamadım :44: yemek odası yeterince yer kapladığından dolayı birde büfe kadar kitaplık almiyim onun yerine duvara monte bişey olsun diye düşünüyorum,kitaparım da çok ne yapsam bilemedim.Kullanan veya fikri olan var mı acaba :97:

Selam kızlar,kitaplık konusunda bir türlü karara varamadım :44: yemek odası yeterince yer kapladığından dolayı birde büfe kadar kitaplık almiyim onun yerine duvara monte bişey olsun diye düşünüyorum,kitaparım da çok ne yapsam bilemedim.Kullanan veya fikri olan var mı acaba :97:

ben duvara cesaret edemiyor dar ama yüksek olsun istiyorum aynı şekilde salona koyacağım, siz ne yaptınız acaba?

slm benim şöyle bir önerim var eger evinde kiriş veya kolon arası varsa orayı komple raf yaptır ve camdan kapak olabilir..extradan yer kaplamış olmaz.. kullanışlı ve şık görünümlü kitaplığa sahip olursun

slm benim şöyle bir önerim var eger evinde kiriş veya kolon arası varsa orayı komple raf yaptır ve camdan kapak olabilir..extradan yer kaplamış olmaz.. kullanışlı ve şık görünümlü kitaplığa sahip olursun

çok güzel fikir gerçekten internette örneklerini de görmüştüm acayip yer kazandırıyor.

Ben de öle düşünüyorum. Salonun duvarında girintili bir alan var oraya kitaplık yaptıracağım. Sizde bu tarz bir şey düşünebilirsiniz

dar ve yüksek deyince ikeada gördüğüm raf geldi aklıma. ben de ikisinden birini almayı düşünüyorum. yine de yerim yok diyorsan duvara monteliler de şık duruyor.

$1195_buyuk.webp $bursa_ikea.webp

Back
X