• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplarmz deielim ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
size açıklamalarınıda yaptım yeni kitaplarım okudum kaldırdım maeves beğendiğin varsa benım beğendiklerimle takaslayalım kargolayıp yollayalım birbirimize 3 tl ye yollıcaz yani herkez kendi kargo parasını ödicek

bende canan tanın kitabıda var bakın eğer isterseniz onunlada takaslayabilirizz anarşist bir kadının aşklarını ıstiyorum sizde birde Sıyah süt de olabilir cvbınızı bekliyorum

İpek Ongun-Arkadaşlar Arasında
İpek Ongun-Yaş 17
İclal Aydın-Yaz Bitmesin
Christy Brown-Sol Ayağım
Ayşe Kulin-Sevdalinka
Helen Fielding-Ünlüler Kampanyası
Dünya Edebiyatından Seçme Öyküler
Valerie Colin Simard-Terapistim Aşkım
Maria D. Headley-Bu Yıl Herkese Evet
Ahmet Altan-İçimizde Bir Yer
Dale Carnegie-İşten ve Yaşamdan Zevk Almanın Yolları

Takas yapmak isteyenler bildirebilirler. alkisalkisalkis

Dünya klasikleri olabilir.

cvp alamadım arkadaştan sizin benden beğendiğiniz kitap varsa arkadaşlar arasında kitabını takas yapmak isterim sizinle

buket uzunerden ;kumral ada mavi tuna-ayşe kulinden ;veda ,umut,adı aylin-olasılıksız 1 ve 2 -zar adam-ipek çalışkanlrdan ;latife hanım-turgut özakmandan;diriliş ve şu çılgın türkler -murathan mungandan ;kadından kentler-cahillikler kitabı-orhan pamutan;masummiyet müzesi -mavi saçlı kız-bakirenin aşığı-sineztezya-pegasus sırrı -destina-stephen king;kara kule serisi -soner yalçından ;efendi-don brown;dijital kale-iskender pala ;katre-i matem birde dünya klasikleri var şimdilik gözümün önünde olan bunlar kızlarzemuszemus

Kumral ada mavi tunayı çok merak ediyorum nasıl yapabiliriz takas veya satın alma??

blackheart merhaba.. canan tan'ın kitabı ve "aşkım ayağını denk al kitabını, güler kazmacı ve elif şafak ın kitaplarıyla değiştiriyoruz dimi? özelden birbirimize adreslerimizi ve ne zaman ptt ye vereceğimizi yazalım o zaman.. cevap bekliyorum...

Kızlar Elimde,

Maeva Binchi-Gizlidir Bütün Aşklar
Orhan Pamuk-Masumiyet Müzesi
Cecelia Ahern-Not Seni Seviyorum
mevcut birde kitaplarımda hiçbir sorun yoktur orjinal ve ilk günkü gibidir. Yıpranma yoktur. Bilginize

Elinde olan varsa,
Turgut Özakman-Şu çılgın Türkler/Diriliş/Cumhuriyet
Ateşi Yakalamak
Uğur Dündar-İşte Hayatım
ile takas yapabilirim.

yeni bi kitapp dahaa bitirdimm arkadaşlarrr işte son kitabım karşınızdaa

takas yapmak isteyen arkadaşlar özelden ulaşın

415d5a7b.jpg
[/URL][/IMG]
Kitabın tam da burası birçok okur adayının parmak izleriyle doludur...

Bu yönüyle ciddi bir delil kaynağıdır kitap arkaları... Kitap hakkında ön bilgiye sahip olmak isteyen olgun birey, bu bölüme kendinden emin tavırlarla göz atar...Ve yazılanları beğenirse, kitabın sayfalarını hızla çevirir:

Pırrrrrrr!

ışte yazarın aylarını, yıllarını verdiği emeğin somut

ifadesidir sayfalardan gelen bu ses: Pırrrrrrr!

Eğlenceli...

Neşeli...

Sevimli...

Efsunlu...

Kendinizi de içine sıkça bulabileceğiniz, detaylarla dolu bir kitap oldu...

Evde, işyerinde, sokakta, tatilde, orada, burada, şurada okunabilecek... Öyle 'şenlikli' yaşıyoruz ki hayatı...

Hüzünle, dertle, sıkıntıyla çevrili olsada dört yanımız, an geliyor gülebiliyoruz da en kudretlisinden...

Bu kitap içerisinde bu 'an'ları yaşayabileceksiniz bolca...

Geri kalan kısmı biraz serzeniş, biraz isyan, öfke...Ya da her ne ise 'o'...

Fazlasıyla parmak izi bıraktınız kanımca...

Ya diğer parmak izlerine de boş alan kalsın diye kitabı usulca yerine bırakın...

Ya da kitabın kapak arkası bölümünü beğenen her okurun yaptığına geçin: Pırrrrrr!

db62e9aa.jpg
[/URL][/IMG]

Doğrusu bu çalışma, bir yanıyla bizi kadın sözlüğünden daha fazla zorlayan bir çalışma oldu. Fakat tahmin ettiğiniz gibi erkekler dünyasının karışıklığıyla veya zorluğuyla ilgili bir durum değildir bu zorluğun nedeni. Bilakis, basitliği ve sıradanlığıyla ilgili bir durumdur.

Bu yüzden erkek tiplerini bulmakta ve ayrıntılandırmakta oldukça zorlandık. Kadınların baharatçı dükkanını andıran dünyasından çok daha farklı ve sıradan bir dünyadır bu. Çok net, kolay ve dış dünyaya açık bir penceredir.

Her erkek tipi, diğerlerinin özelliklerinden belli bir şeyler barındırır içinde. Yeri ve zamanı geldiğinde ortaya çıkıp büyür o tohumlar. Bazı tohumları kuşlar çalar ve bu durumda bazı şeyler eksilebilir içlerinde. Bir kapı ebediyen kapanır. Fakat bu, çok istisna ve çok dramatik durumlar için geçerlidir. Okura söylememiz gereken son bir şey de, erkeklerin bir ayna gibi olduğudur. Kadın onda görmek istediğini görür.

Onu istediği şekle kadın sokar.

Bu anlamda biraz da omurgasız bir varlık olduğu söylenebilir. Dileğimiz; bu kitabı bir sözlük gibi değil de, bir tavsiyeler kitabı olarak okumanızdır.

07832179.jpg
[/URL][/IMG]
Kesin, keskin ifadelere sahip olabilmek bir başarıdır...
Bir konukluk halinde misal...
Ne içersin sorusuna 'farketmez' cevabını vermek
soruyu soranı türlü düşüncelere itmese de, tuhaf bir
durumda bırakır...
Kişi ne istediğini bilmeli...
Bir bardak çay veyahut kahve istemek, isteyebilmek
önemlidir...
Kimse gücenmesin diye 'hayır' diyememek, en çok
kendine yazık etmektir...
'Yiyemeyeceğin muzu soymaktır...
'Al başına belayı'dır...
'Sonra uğraş dur'dur...
ışte bu kitap dâhilinde, yiyemeyeceği muzu soyanlara
itiraz vardır...
'Yapma, etme allasen' vardır...
Bol bol neşeli durum tespitleri vardır...
Daha ne olsun?

meraba canım bak ben o kitabın resmini internetten yükledim elimdeki kitabın birebir resminide yüklüyorum sonra sorun olmasın

2f81a41f.jpg
[/URL][/IMG]
6a568e4f.jpg
[/URL][/IMG]
45a88c4b.jpg
[/URL][/IMG]
03ca35bd.jpg
[/URL][/IMG]

son eklediğin diğer kitaplarıda beğendim. benim yazdığım kitaplardan başka beğendiğin varsa onlarıda takas yapabiliriz...

anarşist bir kadının aşkları takas yapılmıştır:) listemden çıkarıyorum..

canım kitabı çok beğendim gerçekten. elime ilk aldığımda içimde şüphe vardı doğrusu.. ama okudukça o kadar yalın bir dille yazılmış, o kadar net ve güzel yollar göstermiş ki yazar hayran oldum. okuduğum kişisel gelişim kitaplarından en verimlisi bu oldu.. çok teşekkür ederim sana...

siyah süt ve aykırı aşkları istemişsin..listendeki diğer kitapları biraz netten araştırıp öyle karar vermek istiyorum.. yarın net bişey sölerim.. hoşçakal...

beğendiğine sevindim canım umarım yeni kitaplar eklenir ve bu şekilde elimizdeki kitaplar değerlenir ve daha değişik kitaplar elde ederiz senden haber bekliyorum canım bende şuan canan tanla siyah sütte anlaştık dier istediğim kitaba karşılık o beğendiğin kitabı onaylamanı bekliyorum

Back