Kitaplarmz deielim ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben izmirden annem ayvalıktan aynı kitapları alıp gelmişsiz :) birisini satıyorum kızlar..10 TL .. canan tan kitaplarını okuyupta hayran kalmayan yoktur..öneriyorum kesinlikle.

Merhaba benn de takas yapmak istiyorum beğenirseniz hemen gönderebilirim.

bendeki kitaplar, buyrun:

kızlar coraellinin mandolini ve piraye verilmediyse onlarla da takas etmek isterim^^

Ne kadar güzel ve faydalı bir konu açmışsınız arkadaşlar Öncelikle tebrik ederim . ben bütün kitaplarımı çalıştığım okulun kütüphanesine vermiştim. :))

Sizlerinde ellerinde çocuklarının ,yeğenlerinin 1-5. sınıflara uygun hikaye masla kitaplarınız varsa ilgileniyorum . Hepinize kolay gelsin

olmazmı bi dolu yaa.. isimlerini yazarım sana alkisalkisalkis

ya ben okusam da kıyamam ki başkasına vermeye yoksa bu takas işi çok iyiymiş
tekrar geri vermeye söz veren olursa takas edebilirim ben. istanbul anadolu yakası brek brek :ecrin_bebek:

edit: ücretsiz tabiki.

izmirde kitaplarımı sevgi yolunda bir dükanda üzerine bir yada iki tl verip degiştiriyorum öylr de yapabilirsiniz nasıl gönderecegiz nasıl alacagız diye düşünüyorsanız bir öneri

yaa ben roman istiyorum. . ah aşk isimli kitabı bulsm cok sewiniceeem takas için...

kızlar takas diorsunuzda okudum sizdekilerin counuuuu kitap dısında takas yapmayı düşünücem bu kitap için. bkz: en son yürekler ölür

baslık açıldı ama önemli olan dewamı gelmesii...sizler gibi kitap kurtlarını gördükçe yanlız deilim die sewiniorum....

kızlar kitap takası yapmak istiyorum ama kendi kitaplarımla degil başka şeylerle takas yapar mısınız ?

kızlar elinde yargı ve yediiklim dışında az kullanılmış kpss (gy-gk-eğt.b) soru bankaları olanlar varsa yazabilirlermiiii :teytey: ( 2010 olsun lütfen) :teytey:

kızlar bende takas yapabilirim kitaplarım
EROıNLE DANS _ CANAN TAN
HAYATIN ıÇıNDEN _CÜNEYD SUAVı
SıYAH SÜT _ ELıF ŞAFAK
YÜREĞıM SENı ÇOK SEVDı_CANAN TAN (bi arkadaşıma verdim geri gelir inş)
PıRAYE _ CANAN TAN ( buda gelecek inş)
SOKAKLARDAN BıR ALı _ CANAN TAN
ZEHıRLı BAL _ REHA YEPREM
ıÇıMDEN GELDıĞı GıBı _ ıKBAL GÜRPINAR
GÜNAYDIN GECE _ ıKBAL GÜRPINAR
BENıM HALA UMUDUM VAR _ ıKBAL GÜRPINAR
SıNEKLı BAKKAL _ HALıDE EDıP ADIVAR
AŞK_I MEMNU _ HALıT ZıYA UŞAKLIGıL
ESKıCı DÜKKANI _ ORHAN KEMAL
KAR _ ORHAN PAMUK
ADI:AYLıN _ AYŞE KULıN
EYLÜL _ MEHMET RAUF
gerisinide snra yazarım kızlar ahh baskalarına verdıklerımde bı gelse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…