• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplarmz deielim ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buket uzunerden ;kumral ada mavi tuna-ayşe kulinden ;veda ,umut,adı aylin-olasılıksız 1 ve 2 -zar adam-ipek çalışkanlrdan ;latife hanım-turgut özakmandan;diriliş ve şu çılgın türkler -murathan mungandan ;kadından kentler-cahillikler kitabı-orhan pamutan;masummiyet müzesi -mavi saçlı kız-bakirenin aşığı-sineztezya-pegasus sırrı -destina-stephen king;kara kule serisi -soner yalçından ;efendi-don brown;dijital kale-iskender pala ;katre-i matem birde dünya klasikleri var şimdilik gözümün önünde olan bunlar kızlarzemuszemus
canm ;katre-i matem , cahilikler kitaplarına talibim ne kadar bunlar?

kızlar elimde canan tanın kitabı olan varmı hemn takas yapabilirim veya alırım:ecrin_bebek:

buket uzunerden ;kumral ada mavi tuna-ayşe kulinden ;veda ,umut,adı aylin-olasılıksız 1 ve 2 -zar adam-ipek çalışkanlrdan ;latife hanım-turgut özakmandan;diriliş ve şu çılgın türkler -murathan mungandan ;kadından kentler-cahillikler kitabı-orhan pamutan;masummiyet müzesi -mavi saçlı kız-bakirenin aşığı-sineztezya-pegasus sırrı -destina-stephen king;kara kule serisi -soner yalçından ;efendi-don brown;dijital kale-iskender pala ;katre-i matem birde dünya klasikleri var şimdilik gözümün önünde olan bunlar kızlarzemuszemus

Canım kitaplarının fiyatlarını da yazarmısın ben birçoğunu almak isterim

sen istediklerini yaz canım özelden olmazsa takas bile yaparız olurmu

masumiyet müzesi kesinlikle okunması gerek bi kitap süper

umut olasılıksız 2 cahillikler kitabı nın satın almak istiyorum ben ne dersinnn
kuzum85

buket uzunerden ;kumral ada mavi tuna - masumiyet müzesi - fiyatı nedir canım...

Elimde iki tane olmasından Özer Kanburoğlu'nun 'Digital Fotoğraf Rehberi' kitabını satabilirim. Bi tek bunu satabilirim. Kıymayın yahu o güzel kitaplara:sinifsinif:
Fotoğrafçılığa ilgi duyan, kendini geliştirmek isteyip de kaynak arayanlara tavsiye ederim. Sıfırdır. Yarı fiyatına, 15 milyona veririm. Çok üşendim isteyen olursa fotoğrafını çekip gönderirim.

ya ben de kitap takası yapmak istiyorum elimde bi kaç kitap var hemen değiştiririm yalnız ben daha yeni üye oldum burada nasıl kitap gönderilir fln bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim ayrıca elif şafak ın aşk kitabını çok merak ediyorum elinde olan varsa onla takas yapabilirim

26062009155.jpg

26062009156.jpg

26062009158.jpg

26062009159.jpg

26062009160.jpg

TAKAS DÜŞÜNÜYORUM BAZI KİTAPLARI HEDİYE VEREBİLİRİM

Benım kitaplarım bunlart takas düşünenlerle görüşelimmm:1rolleyes:

ARKADAŞLAR CANAN TAN KİTAPLARINI ARIYORUM HERHANGİ BİRİ OLUR EROINLE DANS VEYA EN SON YUREKLER OLUR OLABILIR BİRDE ALACAKARANLIK SERİSİ EGER ELINIZDE OLUP EKLERSENİZ COK SEVINIRIM.opuyorumnanaktan

yaa ben aşk isimli kitabı istiyorum kimde waar :)

Arkadaslar kitaplara ilginiz varmı bilmiyorum ama ben çok severim kitap okumayı hastalık derecesinde ama artık bazılarını elden çıkarmaya karar verdim yazık raflarda tozlanacagına burda degerlenmesini istedim piyasa fiyatının altında verecem bazılarında sararma var bilginiz olsun :))) kitaplar kitaplarla takas olabilir
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

1-Ahmet altan -kristal denizaltı 4 lira satıldı
2-Nutuk cilt1 ve 3 var malesef 2 si yok:(( ikisi 10 lira
3-Yücel Sügen-Astroloji ve geleceğiniz 5 lira
4-Simmel -tanrı sevenlerı korur 3 lira
5-Prof dr. Arman Kırım-Mor ineğin akıllısı 7 lira
6-Reiki Esasları 3 lira
7-William saroyan -ben annemi seviyorum 4 lira
8-ısabel Werner-Liderlik ve yönetim 6 lira
9-Söz ve Diksiyon sanatı 4 lira
10-ıpek ongun bir prıltıdır yaşamak 4 lira
11-Anne Karenina-tolstoy 2. cilt 7 lira
12-Allah için yaşamak 3 lira
13-Dilek Başer-pasaklı mucize hanım 6 lira
14-Birsen akman-Yüreğin rengi Mustafa Akar-Ev yazı tahtası ikisi 4 lira
15-Federica De cesco-Beni sakın unutma 5 lira
16-Mine soysal-Eylülde aşklar 5 lira satıldı
17-Cem yılmaz karikatürleri 3 lira
18-Leo Buscaglıa -Sevgi 5 lira
19-Bill Cosby-Zaman uçup gidiyor 3 lira

Son düzenleme:
kızlar benimde oğluşum oldu ve şuan yatak odasında dre ediyordu ama oda yapmaya karar verdik ve kütüphanemi satmaya karar verdim.ve tabi kitaplarımıda.burayı gördüğüm iyi oldu.ekliycem kızlar kitaplarımı bugün br aksilik çıkmazsa...

kızlar benimde oğluşum oldu ve şuan yatak odasında dre ediyordu ama oda yapmaya karar verdik ve kütüphanemi satmaya karar verdim.ve tabi kitaplarımıda.burayı gördüğüm iyi oldu.ekliycem kızlar kitaplarımı bugün br aksilik çıkmazsa...

asiye merakla bekliyorum , kitaplarını...

spma0172.jpg

spma0166.jpg

spma0171.jpg

spma0168.jpg

bunlar var yemek kitabının birde et yemekleri olanı da var

spma0170.jpg

spma0169.jpg

bunları satabilirim isteyen arkadaşlar özelden yazabilir.

Back
X