- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
- 683
- Konu Sahibi EU1
BENIM KİTAPLARIMA BAKIN TAKAS YAPALIMzemuszemus
duygu asenanın kitabına talibim anacımalkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENIM KİTAPLARIMA BAKIN TAKAS YAPALIMzemuszemus
canm ;katre-i matem , cahilikler kitaplarına talibim ne kadar bunlar?buket uzunerden ;kumral ada mavi tuna-ayşe kulinden ;veda ,umut,adı aylin-olasılıksız 1 ve 2 -zar adam-ipek çalışkanlrdan ;latife hanım-turgut özakmandan;diriliş ve şu çılgın türkler -murathan mungandan ;kadından kentler-cahillikler kitabı-orhan pamutan;masummiyet müzesi -mavi saçlı kız-bakirenin aşığı-sineztezya-pegasus sırrı -destina-stephen king;kara kule serisi -soner yalçından ;efendi-don brown;dijital kale-iskender pala ;katre-i matem birde dünya klasikleri var şimdilik gözümün önünde olan bunlar kızlarzemuszemus
buket uzunerden ;kumral ada mavi tuna-ayşe kulinden ;veda ,umut,adı aylin-olasılıksız 1 ve 2 -zar adam-ipek çalışkanlrdan ;latife hanım-turgut özakmandan;diriliş ve şu çılgın türkler -murathan mungandan ;kadından kentler-cahillikler kitabı-orhan pamutan;masummiyet müzesi -mavi saçlı kız-bakirenin aşığı-sineztezya-pegasus sırrı -destina-stephen king;kara kule serisi -soner yalçından ;efendi-don brown;dijital kale-iskender pala ;katre-i matem birde dünya klasikleri var şimdilik gözümün önünde olan bunlar kızlarzemuszemus
buket uzunerden ;kumral ada mavi tuna-ayşe kulinden ;veda ,umut,adı aylin-olasılıksız 1 ve 2 -zar adam-ipek çalışkanlrdan ;latife hanım-turgut özakmandan;diriliş ve şu çılgın türkler -murathan mungandan ;kadından kentler-cahillikler kitabı-orhan pamutan;masummiyet müzesi -mavi saçlı kız-bakirenin aşığı-sineztezya-pegasus sırrı -destina-stephen king;kara kule serisi -soner yalçından ;efendi-don brown;dijital kale-iskender pala ;katre-i matem birde dünya klasikleri var şimdilik gözümün önünde olan bunlar kızlarzemuszemus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAKAS DÜŞÜNÜYORUM BAZI KİTAPLARI HEDİYE VEREBİLİRİM
kızlar benimde oğluşum oldu ve şuan yatak odasında dre ediyordu ama oda yapmaya karar verdik ve kütüphanemi satmaya karar verdim.ve tabi kitaplarımıda.burayı gördüğüm iyi oldu.ekliycem kızlar kitaplarımı bugün br aksilik çıkmazsa...