• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplarmz deielim ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar topik iyi olmuşta fiuat olayı iyi olmamaış
şimdi ben bir arkadaştan kitap beyenim deyelim arkadaşın kitabı 5tl bendeki kitap 3 tl ama onunki 5 diye bende 5 dicem adil olmıcak
bence fiyatsız takas olsun

zaten öyle güzelim takas var normalde ayrıca satın almak isteyen olur diye koyuldu fiyatlar yanii şahsen benim düşüncem böyle a.s.

grnt003z.jpg
mor 6tl diğerleri 3tl canlarım

arkadaşım bunlarda takas düşünürsen görüşelim canım..opuyorumnanaktan

Hla heyecanla bekliyorum kızlar daha çok ekleyen olsa keşke

Heyecanla beklediğin anlaşılıyor deryacık. Yerinde duramıyosun. hihoyyyt
Kitap kurdu olarak topiği çok beğendim de takas işimi bazı kitapçılarda halledebildiğim
için aranıza katılamıyorm. Takas yapan hatta - kiraya veren kitapçıların sayısı her geçen
gün artmakta. Okumayı sevenler için cazip fırsatlar yaratılıyor.
Kitaplarınızla keyifli günler dilerim.a.s.

kızlar fiyatlara takılmayın..onlar miktar olarak konmustur büyük ihtimal..kitapsewerler olarak anlaşılır fiyat..herkes koyduu kitabı deiştirsin biriyle hadiiiiiii =)

arkadaşlar önce bu sayfayı açana teşkür ederim.ben 1.sınıftan beri kitap okurum yani okumaya başladığım günden bri.bn hertürlü kitabı okuyabilirim.ama sadece o osmanlı tarihi ondan sonra kurtuluş savaşı vs..gibi kitapları okuyamam ağır gelir.macera aksiyon gerilim korku aşk trejedi onları çok severim.ama takas yapamam.kıyamam kitaplarıma sizin önerilerinizi alır okurum.saolun şimdiden önerilen kitaplara

süüüüüüüüüüüüppppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrr:enbuyukkk:

yok mu kitap takası yapan bayanlaaar :sinifsinif:

valla biz serrasu ile anlaştık ama o ev taşıdığı için işlerini halledince yollayacağız :)

kızlar bende değiş tokuş ya da kitapları elden çıkartıp yenilerini almak istiyorum...
maeve binchy-italyanca aşk başkadır:5tl
steven pressfield -ateş geçitleri:5tl
duygu asena-aynada aşk vardı:5tl
reşat nuri güntekin-anadolu notları1-2:3tl

img1609y.jpg
[/URL][/IMG]

albert camus-yabancı:2tl
füsun önal-sinirli vatandaş:3tl
iclal aydın-yaz bitmesin:2tl
birçalgıcının seyahati:2tl
sex and city:2tl
louise de bernieres-corellinin mandolini:5tl
ahmet altan-isyan günlerinde aşk:6tl
muzaffer izgü 3kitabı-kaçak kız,ayvayı yedik,çanak çömlek:5tl
resimlerinide eklicem en kısa zamanda daha çok var elimde eski aşk romanlarım da var 70-75 senesine ait isteyen olursa da değiş tokuş yapabilirim

BENIM KİTAPLARIMA BAKIN TAKAS YAPALIMzemuszemus

Kızlaaar çok iyi düşünmüşsünüz, eve g,d,nce bi resimlerini çekeyim bende fırsat bulunca

çek çek seninlede takas yapalım :) yaa kütüphanemi büyüttcem ben..bssürü titap istioruum

kızlar bunlar da benden gıcır gıcırkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ben kitaplarımı tövbe vermem ama siz bana yollayabilirsiniz :delphin:
bakalım neler varmış

kızlar benimde kocam bir kütüphanem var zemuszemusisteyenle takas yapabilirim bana biri nasıl ekleyebileceğimi anlatabilirmi :kedi:

canım ikinci el eşyalar bölümünde fotoğraf eklemk diyor en üstte o yazıya tıkla we orada image shack gibi bişe yazıo sarı renkte anlatılırken..oraya tıkla browsw yap altındaki kutucuuun ilkini işaretle we kitabın resmini sec daha sonra cıkan linki al(üstte) bu mesaj cewap bölümünde dosya sekli war güneşli gibi sarı renk kutu ona tıkla..çıkan içeriği temizleyip sendekini yapıştır :))) kafamçokkarıştı amma uzun oldu hee..

walla ben böle yapıorum..daa kısa bilen warsa annatsın ;)

koy canım koy da bakalım titaplarına..yaa kızlar acil lasım bana elimde hiç kalmadı kitap...kardeşimin masal kitaplarına dadandım :) sırnaşık şey

buket uzunerden ;kumral ada mavi tuna-ayşe kulinden ;veda ,umut,adı aylin-olasılıksız 1 ve 2 -zar adam-ipek çalışkanlrdan ;latife hanım-turgut özakmandan;diriliş ve şu çılgın türkler -murathan mungandan ;kadından kentler-cahillikler kitabı-orhan pamutan;masummiyet müzesi -mavi saçlı kız-bakirenin aşığı-sineztezya-pegasus sırrı -destina-stephen king;kara kule serisi -soner yalçından ;efendi-don brown;dijital kale-iskender pala ;katre-i matem birde dünya klasikleri var şimdilik gözümün önünde olan bunlar kızlarzemuszemus

canım ikinci el eşyalar bölümünde fotoğraf eklemk diyor en üstte o yazıya tıkla we orada image shack gibi bişe yazıo sarı renkte anlatılırken..oraya tıkla browsw yap altındaki kutucuuun ilkini işaretle we kitabın resmini sec daha sonra cıkan linki al(üstte) bu mesaj cewap bölümünde dosya sekli war güneşli gibi sarı renk kutu ona tıkla..çıkan içeriği temizleyip sendekini yapıştır :))) kafamçokkarıştı amma uzun oldu hee..

walla ben böle yapıorum..daa kısa bilen warsa annatsın ;)

koy canım koy da bakalım titaplarına..yaa kızlar acil lasım bana elimde hiç kalmadı kitap...kardeşimin masal kitaplarına dadandım :) sırnaşık şey

sağol canımcım bende anca böyle anlardım zatendelikafadulden

Back