Kitaplarınızı nereden alıyorsunuz?

Ben İzmir'de yaşıyorum. Beğendiğim birkaç kitapçı var onlara gidiyorum. Genellikle eski kitap alıyorum ama ben. Bir de internet üzerinden kitapyurdu ya da nadirkitaptan alıyorum. uygun oluyor oralarda da.

çarşıda kitapçım var oradan alıyorum. aynı zamanda arkadaş oldk kendisi ile indirimli alıyorum

Idefix ya da kitapyurdu. Kitapçılardan çok çok daha ucuza geliyor kesinlikle ve aradığım her kitabı da kolayca buluyorum.

genelde dr ve kitapyurdu'ndan alıyorum ama az önce hepsi buradadan sipariş verdim. epey uygun geldi fiyatlar
Dr çok pahali:/
Kitapçıkları ben de ayrı bir seviyorum. İstanbulda iseniz Cağaloğlunda yayinevleri var. Hem o caddeyi yürümek harika oluyor. Eski tarihi bir yer çünkü. Hem de görsel anlamda hoş kitap evlerini gezmiş oluyorsunuz. Fiyatlarda genelde %25 %15 civarında indirimli oluyor

Hepsi burada.com dan aldım 21 di sanırım 21 yada 23 tane kişisel gelişim kitabını 120 tl ye aldım.

Bunlardı fotografta 18 tane var sanırım. Diğer 6 tanesi sonradan gelmişti

Eklentiler

• edited__20160202_115145.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 53
Kitapçımdan aynı zamanda kitap ala ala arkadaş olduk :) sağolsun indirimli veriyor bana

ben daima kitap yurdundan sipariş veririm piyasaya göre çok uygun fiyatı ve birebir aynı.

taksim Mephistotales ve taksim Mitos boyut, arada taksim Kırmızı Kedi.. internetten de alıyorum, aslında hocam almıştı benim adıma bir tane inmternetten, şimdi kredi kartım olduğu için yeni yeni alıyorum netten... en son aldığım kitap okul kütüphanesinden

D&R. Bazen de yazları sahillere çadır kuruyorlar oradan pazarlıkla alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…