Kitaplarınızı nereden alıyorsunuz?

Ben de koklayarak almak isterim ama nette çok daha ucuzu varken öyle yapmayayım diyorum. =)
D&r'ın sitesinden aldım bunca zaman.

Babil.com iyidir en uygunu o bence.
Bazen eski kitap satan sahafcilardan aliyorum. Uygun oluyor. Fuarlarda da % 25 civari indirimli bulabliyorsunuz

Idefix, D&R ya da kitapyurdu'ndan alıyorum genelde. Tek tek almaktansa okumak istediklerimi biriktirip öyle alıyorum. Dükkanlardan almaya göre ciddi fark ediyor böylece.

D&R,Nezih,Remzi kitabevlerinden ,Migrostan (Dönem dönem %50indirim,yada ikinci kitap %50 indirimli kampanyaları oluyor,bazi yeni çıkan cepboy kitaplarda indirimli oluyor,en son 5tlye almıştım) ,internetten alacaksam,kitapyurdu,idefix genelde tercih ettiklerim. Fuarlarıda kacırmamaya çalışırım.

genelde D&R ama indirimleri takip ediyorum tüm bildiğim sitelerden

Kitapyurdundan alıyorum genelde. Bir sorun yasamadim. Babil.comdan enpara kampanyası var diye almistim. Yanlış kitapları gönderdiler. Çok sıkıntı oldu. Geri gondermek vs. Ama en azından müşteri hizmetleri ilgiliydi. Bir daha alışveriş yaparsam sırf müşteri hizmetlerindeki kadın sayesinde yaparım :)

d&r da indirim varsa ordan alıyorum. onun dışında izmirde oturuyorum. karşıyaka da serpil kitapevinden kiralıyorum. kitabı geri götürdüğümde %50 sini geri ödüyorlar. artık evimde yer kalmadı ne yapayım kiralamaya döndüm.

D&r dan almaya başladım kısa bir zaman önce. Ondan önce yine bir dukkandan alıyodum indirim yapıyodu orası. D&r ın kartımdan dolayı. Bazı kampanyalardan yararlanıyorum

Ben sürekli Kitapyurdu'ndan alıyorum.
En ufak bir problem yaşamadım.
20 Tl üzeri kargo bedava zaten.
Genelde 2 kitap da alsam kargo bedavaya geliyor.
Setler vs kitapçılardan çok daha uygun fiyata geliyor.
En önemlisi de kitaplar katlanmasın, kırışmasın diye çok özenle paketliyorlar.
Ben çok memnunum bu siteden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…