• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplarımı satıyorum :)

davetsizkullanici

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
4.145
6.666
448
Merhaba kızlar :) Kitaplarımı satıyorum veya değiş tokuş yapmak istiyorum. Kitapların bir kısmını ekleyeceğim. Herhangi bir kitabı arıyorsanız kitaplığa bakıp yardımcı olabilirim. :)

Trendeki kız , Diriliş, Güneşe Açılan Aynalar, Melekler ve Şeytanlar, Da Vinci Şifresi : 7,5 tl
Suc ve Ceza, Karamazov Kardeşler, Vukuat var, Ölü Canlar, : 5 Tl
Sinekli Bakkal, Tavuk Suyuna Çorba, Evrenden Torpilim Var: 4 Tl

Eklentiler

• 20151031_153700.jpg
    20151031_153700.jpg
    139,7 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Merhaba kızlar :) Kitaplarımı satıyorum veya değiş tokuş yapmak istiyorum. Kitapların bir kısmını ekleyeceğim. Herhangi bir kitabı arıyorsanız kitaplığa bakıp yardımcı olabilirim. :)

Trendeki kız , Diriliş, Güneşe Açılan Aynalar, Melekler ve Şeytanlar, Da Vinci Şifresi : 7,5 tl
Özgürlüğün elli tonu var mı

Canım merhaba birkaç kitap arıyorum elinde varsa resimlerini bana atarsan sevinirim.
Aklından bir sayı tut,
Olasılıksız,
Yüzyıllık yalnızlık,
Tess gerritsen kitapları.

Back