- 9 Eylül 2009
- 6.005
- 237
- 173
- 38
Tutunamayanlar satıldı maaleseftutunamayanları gördüm, hiç bahsetmemişsin ama varmıdır elinde acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutunamayanlar satıldı maaleseftutunamayanları gördüm, hiç bahsetmemişsin ama varmıdır elinde acaba ?
Rica ediyorum. Gene beklerim. Iyi okumalar dilerim :)Kitaplarımı aldım cok temiz anlaşmalı kargo olması kargo ücreti olmayışı ayrı bir güzel oldu , yeniden teşekkür ediyorum
Bu dediklerinizin hepsi satıldı yalnız. Güncellenmiştim listemi.benim adım kırmızı
saatleri ayarlama ens
kitaplarına talibim.
yer demir gökbakır 2 kitap mı?
şansımız yok :)Bu dediklerinizin hepsi satıldı yalnız. Güncellenmiştim listemi.
bu ikisi ne kadar olur?Ece Temelkuran- Düğümlere Üfleyen Kadınlar ve Iskender Pala- Mihmandar Kitaplarını da Satışa koyuyorum. Diğer güncel kitaplar da en son listede mevcuttur.
Düğümlere üfleyen Kadınlar orijinaldir. 10 tl onun fiyatı. Mihmandar orijinal değil. 5 tl de onun fiyatı. Toplam 15 tl oluyor yanibu ikisi ne kadar olur?
Hayır satılmadı, duruyorKoku satildi mi acaba?
takas düşünür müsünüz?Düğümlere üfleyen Kadınlar orijinaldir. 10 tl onun fiyatı. Mihmandar orijinal değil. 5 tl de onun fiyatı. Toplam 15 tl oluyor yani
Düşünebilirim belki. Ne tür kitaplarınız var?takas düşünür müsünüz?
senden önce ben,yağmur sonrası,en son yürekler ölür.bunlar var hatırladığım.ama başkada vardı evde bakarım.Düşünebilirim belki. Ne tür kitaplarınız var?
Bunların hepsini okudum. Diğerlerinden beğendiklerim olursa takas yapabilirizsenden önce ben,yağmur sonrası,en son yürekler ölür.bunlar var hatırladığım.ama başkada vardı evde bakarım.