kitaplarımı satıyorum 4tl,cep boylar 3tl 25tl ve üzerine kargo benden kızlar :)Yeni kitaplar eklendi

Aynen öyle ders kitabımızdı bizimde :) Maraş'a ne kadar kargo öderiz acaba kitapyurdu fiyatı 16 lira , kargo ile bu fiyata gelecekse çokta mantıklı olmaz :)

Aynen öyle ders kitabımızdı bizimde :) Maraş'a ne kadar kargo öderiz acaba kitapyurdu fiyatı 16 lira , kargo ile bu fiyata gelecekse çokta mantıklı olmaz :)

Canim kargo 3tl tutuyor havale ucreti de benim hesabim is bankasi ordan da atm den yatirirsan 5tl ucret kesiyor..

Rica ederim canim :) kitaplarim benim herseyim ama yenilerini almak icin yer acmam lazimdi :) gule gule oku canim benim :)

1. Rica ederim canim :) kitaplarim benim herseyim ama yenilerini almak icin yer acmam lazimdi :) gule gule oku canim benim :)

canım benim dün akşam bakabildim kitaplara hepsi tertemiz ve yeniler... ayrıca hediye gönderdiğin kitap için de teşekkür ederim bu güzel 9 kitabımı da seni anımsayarak okuyacağım seninle alışveriş güzeldi hoşçakal

canım benim dün akşam bakabildim kitaplara hepsi tertemiz ve yeniler... ayrıca hediye gönderdiğin kitap için de teşekkür ederim bu güzel 9 kitabımı da seni anımsayarak okuyacağım seninle alışveriş güzeldi hoşçakal

Rica ederim tatlim gule gule oku insallah :) iyi bak kendine hoscakal

Temizlikçi
Gölgede Kalan Sırlar
Pandora
Vasiyet
Kusursuz Veda
Yakuza Cinayeti
Şeytani İntikam
Kuşku
Temas. Kitaplari satilmistir. Alan arkadasa keyifli okumalar :)

Back