kitaplarımı satıyorum 4tl,cep boylar 3tl 25tl ve üzerine kargo benden kızlar :)Yeni kitaplar eklendi

ftm_ibrhm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
46
4
48
34
sadece empati adlı kitabı 7tl ye satıyorum sıfır gibidir hiç okumadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu guncel,isteyen yok mu daha da uygun fiyata verebilirim :) bu kitaplari elimden cikartmaliyim kutuphanemde yer kalmadi yeni kitap alamiyorum :)

v
Konu guncel,isteyen yok mu daha da uygun fiyata verebilirim :) bu kitaplari elimden cikartmaliyim kutuphanemde yer kalmadi yeni kitap alamiyorum :)
canım içinde polisiye gerilim cinayet tarzı olanları listeler misin sana çok yakınım kargfom da ucuz olur hem

Linda Howard Sweeney
Şeftali Bahçesinin....
Kususrsuz Veda
Aşk kapıyı çalınca
Sevimli küçük yalancılar
Saklambaç
Cennet
Aşkın sanal halleri

seçtiklerim orijinal midir?
ve ekleyeceğiniz başka kitaplar var mı?

v
canım içinde polisiye gerilim cinayet tarzı olanları listeler misin sana çok yakınım kargfom da ucuz olur hem

Canim nerde oturuyosun ki :)
Benim kitaplarim hep gerilim polisiye cinayet tarzi canim seviyorum kitaplari okurken bir yandan da kafa yormayi :)
Pandora,yakuza cinayeti,Seytanin sag eli,golgede kalan sirlar,temas,kusursuz veda,besinci tup,seytani intikam,kusursuz tuzak ve saklambac hep istedigin tarz kitaplar canim..

Canim ask kapiyi calinca,cennet ve askin sanal halleri orjinal degil ama dusunursen yardimci olurum..

Canim ask kapiyi calinca,cennet ve askin sanal halleri orjinal degil ama dusunursen yardimci olurum..

çok teşekkür ederim, kitapların orijinalliği konusunda hassasım
kalanları için de kargo ödemeyelim boşuna
lütfen yanlış anlamayın, iyi satışlar dilerim

yeni ekledim orjinal kitaplardır.. bunlar 5tl kızlar toplu alırsanız yardımcı olurum :)

Eklentiler

• 20141221_223221.jpg
    172,2 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…