Kitaplarım…

Ohaa çakallar. Bende ne hayırlı insanlar hayır yapıyorlar ne güzel diyordum.ne safım be.

Üniversite yanlarındaki kırtasiyeciler alıyor genelde. Ben 1. Sınıfta kitaplarımı oradan almıştım 2.el olarak

Ohaa çakallar. Bende ne hayırlı insanlar hayır yapıyorlar ne güzel diyordum.ne safım be.
Şöyle söyleyeyim, ülkenin en çok bilinen yerli elektronik markası için yaklaşık 10 günlük bir eleman istendi. Hani işim olmasa ben giderim o kadar güzel bir rakam. Adamlar beni firma yetkilisi falan sandı herhalde, iş için teklif edilen ücretin yarısını da mesajı sayfada yayınlamak için istediler
Herkes yolunu bulmaya bakıyor memlekette

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama tezgah usulü özellikle eğitim kitaplarının okul kitaplarının satıldığı pasajlar var.
Oralarda en azından ederine verebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bizim uni zamanlarimizda, Kadıköy'de akmar pasaji vardi. 2'nci el kitap, alim satimi oluyordu. Halen var mi bilmiyorum ama rıhtıma yakin, sık sik gittigim yer ama buraya hic dikkat etmedim. Bir arastirin isterseniz halen acik olabilir

Sahibinden ve dolap gibi uygulamalardan satabilirsiniz.
İnstada da satarsınız belki sayfa açsanız
Bilemedim.

Evet doğru kargo da çok yüksek.
Bir de roman vs değil ki bilmem taliplisi olur mu :/
Letgo dan satış yapabilirsiniz.

Yakın çevrenizden, elden satış olabilir.

Yada Yüksek lisans yaptığınız Üniversitenin bir sayfası varsa ordan satabilirsiniz. Numaranızı yazıp Üniversitede de satabilirsiniz. Aynı alani tercih edenler alabilir.

Satma kız bağışla, ihtiyacı olan yl öğrencileri yok mudur?
Vardır mutlaka da onları bulmak mesele. Benim yl yaptığım okulda bölüm kapandı dolayısıyla ordaki çevrem de bu anlamda bir işe yaramıyor. Başka üniversitelerle de benim bir bağlantım yok.
Ama belki bölümün açıldığı okulların öğrenci sayfalarına Eylül ayı gibi bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…