• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitaplar Satılıktır

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
Hepsi tertemiz çoğu sıfırdır evlilik hazırlığında olduğum için hepsini çok uygun fiyata veriyorum fiyatları 3 ila 10 tl arasında değişiyor toplu alırsanız indirimde yapıyorum bunlar dıişında elimde bir çok dergide bulunmaktadır lütfen bilgi için sorunuz...

Eklentiler

• $kitaplar1a.jpg
    $kitaplar1a.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $kitaplar 2a.jpg
    $kitaplar 2a.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_3735.jpg
    $IMG_3735.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 71
  • $IMG_3869.jpg
    $IMG_3869.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 61
Elinizde Ahmet Şerif İzgörenin kitapları varsa değiş tokuş yapabilirz..Bana özelden mesaj atabilirsiniz..

canm sana mesaj attım ;)

sol üstteki kitap kesinlikle oku derim harika ismi : Ama Seviyordum! Neslihan Şadan Bağdiken

bu linktende kitapla ilgili bilgi yazıyor canm ;

kitapyurdu: kitap - Ama Seviyordum! - Neslihan Şadan Bağdiken, ,

Şuan msn açamıyorum yarın iş yerinde açacağım kusura bakmayın ama fiyat merak ettim bu söylediğim 3 kitabın indirimli fiyatını özelden msj atarmısınız ? :) Ayrıca Ahmet altan ve Haşmet babaoğlunun kitapları nasıl birazcık bilgi ve fiyat bilgisi verirseniz sevinirim :)

Ha birde toplu olarak bir fiyat değilde bu kitap şu fiyat diye tek tek yazarsanız daha çok sevinirim ona göre eleme yapacağım :)

Şuan msn açamıyorum yarın iş yerinde açacağım kusura bakmayın ama fiyat merak ettim bu söylediğim 3 kitabın indirimli fiyatını özelden msj atarmısınız ? :) Ayrıca Ahmet altan ve Haşmet babaoğlunun kitapları nasıl birazcık bilgi ve fiyat bilgisi verirseniz sevinirim :)

Ha birde toplu olarak bir fiyat değilde bu kitap şu fiyat diye tek tek yazarsanız daha çok sevinirim ona göre eleme yapacağım :)

size özelden cevap yazdım baktınız mı acaba ?

Back