Kitaplar:) çoook ucuz yeter ki okunsunlar

shopgard

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
72
5
13
39
Çoğunluğu güncel kitaplar üstelik çok uygun.ben hepsini okudum ve bence elimde durmalarının anlamı yok.Ama kitaplar çok değerli bu yüzden kimse öyle ha deyince atmaya kıyamaz.ben de satarsam o parayla yenilerini alabileceğimi düşündüm ve çok heyecanlandım.Burada herkes kitap paylaşsa keşke.Bu şekilde takas a da varım Buyrun bakalım.

Kitaplarımın çoğu temizdir,sıfır gibidir.Bir iki tanesi arkadaşlarıma verdiğim için sayfaları kırışmış şekilde bana döndüler onlar için üzgünüm.Kitaplarımı alırsanız göreceksiniz arkadaşlar sayfalarını katlamam bile ayraç kullanırım hep

Ne hoş başlık bu böyle!
Fakat boş bi zamanında kitapların isimlerini de yazabilir misin? Biliyorum fotolarda okunuyordur muhtemelen ama, mobilden bakarken yaklaştırmam gerekiyor, o da kasıyor fküçük otolarda, neticede okuyamıyorum. :/

Teşekkür ederim:)
  1. kitapların isimlerini sırasıyla yazıyorum;
  1. HİÇ MERAK ETİİNİZ Mİ
    SÜPER ACIKLI GERÇEK BİR AŞK HİKAYESİ
    TARAS BULBA Gogol
    KAFKAS AŞKI
    CAHİLLİKLER KİTABI
    ÖLÜ CANLAR Gogol
    CAN PARASI Fakir Baykurt
    BAŞUCUMDAKİ MÜZİK Kürşat Başar
    MÜKEMMELLİĞİN REHBERİ Robin Sharma
    KADIN EĞER ÇOK SEVERSE
    PARAYI BULDUĞUM AN ALAYINI MAVİYE BOYAYACAĞIM
    AŞKIN ÇOCUKLARI
    KARANFİL OYLUM OYLUM SEVİLEN TÜRKÜLER
    TÜRK NİNNİLERİNDEN SEÇMELER
    KRAL ARTHUR
    NİYET DENEYİ
    İNSAN İSTERSE
    NİYET DENEYİ
    ATEŞLE OYNAYAN KIZ
    KARANLIĞIN ELLİ TONU
    BİR GÜN
    SEVGİLİ JOHN
    YOLA SENSİZ DEVAM ETMEK
    BİN YÜZ BİR İNSAN
    İYİ HİSSETMEK

Bin yüz bir insan, iyi hissetmek, yola sensiz devam etmek için ne düşünüyorsunuz? İst.daysanız elden alabilirim.

Bin yüz bir insan, iyi hissetmek, yola sensiz devam etmek için ne düşünüyorsunuz? İst.daysanız elden alabilirim.
izmirdeyim.o 3 kitap ta sıfır kitap.bende olmalarına rağmen eşim tekrar almıştı:) boşuna masraf yaptık onlara
kişisel gelişim kitapları .çok güzeeeel. 3 ü 9 tl yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…