• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitap tavsiyesi istiyorum

Ne tür bir arayış icersindesiniz hangi tarz seversiniz bilemiyorum ama söyle genelnanlamda biraz soyleyeyim isterseniz özelden yazarsanizda daha tarziniza yakin tavsiyelerde bulunabilirim.
nazan Bekiroğlu
sadık yalsizicanlar
rasim Özdenören
sezai karakoç
mustafa kutlu
ahmet hamdi tanpinar saatleri ayarlama Enstitüsü
ihsan oktay anar suskunlar
nevzat tarhan güzel insan modeli
amin maalouf semerkant
amaki hayal
cemil Meriç
murat Menteş
yavuz Bahadıroglu
aliya izzet begoviç islam
maksim gorki ana
küçük prens
şeker portakali
cahit zarifoğlu
Aynalar koridorunda ask

edebi nitelikte tavsiye edebileceklerim bunlar.
Dini, psikoloji veya ozel bir ilgi alaniniz varsa başka bir konuya dair özel talepleriniz olursa iletirim :)

emine şenlikoğlunu biliyorum ama hiç kitaplarını okumadım
güzeller mi ?

Edebi bir şeyler ararsaniz bulamazsiniz aşırı akici dili ancak nitelik anlaminda elestirilir.
Genel anlamda 90 sonrasi islami hareketlenmelerin başladığı süreçte kisilerin din algısına daha çok hitap eder.
vakit kaybı diyemem muhakkak hepimizin bir yerlerden alacağı seyler vardir. daha nitelikli kitaplar okumak daha faydali ama bir tane okumaniz kafi gelir.

Dini tasavvufi şeyler arıyorsanız eğer popüleritesi artmış isimlerden kaçın bana kalirsa..
sinan yağmur ugur kosar elif safak vb.. asla diyebileceğim kitaplar..
Gelenek yayinlarinin küçük kitapçıkları var imam gazalinin öğütleri gibi onlari tavsiye edebilirim. Server iletişimin kitaplarını inceleyebilirsiniz sahih bilgiler eşliğinde..riyazüssalihin mesnevi sahihi buhari Müslim gibi temel kaynaklardan faydalanabilirsiniz.
Tabi yas kac o da önemli :)) biraz ağır topları attım size ama..

Dini tasavvufi şeyler arıyorsanız eğer popüleritesi artmış isimlerden kaçın bana kalirsa..
sinan yağmur ugur kosar elif safak vb.. asla diyebileceğim kitaplar..
Gelenek yayinlarinin küçük kitapçıkları var imam gazalinin öğütleri gibi onlari tavsiye edebilirim. Server iletişimin kitaplarını inceleyebilirsiniz sahih bilgiler eşliğinde..riyazüssalihin mesnevi sahihi buhari Müslim gibi temel kaynaklardan faydalanabilirsiniz.
Tabi yas kac o da önemli :)) biraz ağır topları attım size ama..

yaş 17

mesneviyi ve imami gazalinin kitaplarından okuduğum kısımlar oldu ve hamdolsun anladım

buharinin hadislerinide okumuşluğum var

bende szn gbi dusunuyorum aslında ama eskilere dair kitap bulamıyorum pek kitap raflarında hem guncel kitap adları var maalesef

yaş 17

mesneviyi ve imami gazalinin kitaplarından okuduğum kısımlar oldu ve hamdolsun anladım

bende szn gbi dusunuyorum aslında ama eskilere dair kitap bulamıyorum pek kitap raflarında hem guncel kitap adları var maalesef

Internet
yaş 17

Dediğım yazarları kitaplarını bi' incele bakalım tatlım tam okuyacagin vakit ;)
Güncel değil ama kalıcı, kaliteli yazarlar..

sinan yağmurun kitaplarını tavsiye ederim aşkın gözyaşları serisi çok güzel. özellikle ibrahim ve hacer kitabı süper

İstemenin Esrarı--Muhammet Bozdağ
Tasavvuf için.........Amak-ı Hayal-- Filibeli Ahmet Hilmi

pardon canım yaa bu kitap dini kitap değil tabiii :oops: sonradan görmüş bulundum biraz :)

Back
X