Eveeet, kargolarım bitmiyordu. Yine bugün tek oturuşta 3 paket açma şerefine nail oldum.
Açılma sırasına göre burada paylaşacağım. Önceliğim kızıl kraliçem, başkanım
_meLinDa_ Paketim o kadar ağırdı ki içimden işte klasik bir kitap geliyor, onun ağırlığı bu dedim.
Gerçekten de klasik varmış ama yanında bir sürü de kitapla birlikte. Ve en en en istediklerimden olduğunu söylememe gerek yok diye düşünüyorum. O kadar güzeller ki özellikle de kendi sevdiği kitaplar olması beni ayrı mutlu etti. Ayrıca klasik kitabı okurken bana yoldaş da olacak, minnak bir ortak okumamız olacak.
Bir de o kadar içten bir not yollamış ki notu okuya okuya ezberledim.
Varlığı yüzümü gerçek anlamda gülümsetenlerdensin kuzum, umarım sen de hayatında daima gülümsersin, Rabbim her şeyi gönlüne göre versin. Seviyorum seni.
Eveeet sıradaki kargom da sevgili
_Lavin_ 'den. En merak ettiğim kargolardan biriydi çünkü okudukları dikkatimi çok çekenlerden kendileri, yılbaşında da katilimdi, beni çok ama çok mutlu etmişti.
Ve bu seçimleriyle de yine beni aşırı mutlu etti. Vişne'nin Cinsiyeti'ni çok merak ediyordum, sayende keyifle okuyacağım canım. Diğer kitabı da çok duymuştum ama senin elinden okumak kısmet olacakmış, çok da anlamlı oldu. Emeğine yüreğine sağlık canım, özellikle de yoğun zamanında fırsat yaratıp zaman ayırdığın için de ayrıca teşekkür ederim. Çok zevk alarak okuyacağım.
İyi ki varsın ve kesişmiş yolumuz canım.
Ve bugünün son kargosu da @cesmi_naz kuzusundan. Ne dedim sana en son seni açacağım dedim, kalbim temizmiş bak o sırayla açtım ihihi.
Şaka bir yana kandırmaların gerçek olacak, paketim gelemeyecek diye ne kadar çok korktum son dk larda anlatamam.
Tam bugün umudu kesmiştim ki kapım çaldı, sen sandım.
İlkten ağzımı aradığında bunları seçeceğini düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim riske girmeyeyim daha aklıma yatan var dediğinde umudu kestim. Kandırdın yine beni ama kandırılmaktan mutlu olduğum anlardan biri, çok teşekkür ederim kuzum benim. Sen keyifle okumuşsun, eminim ki ben de öyle okuyacağım.
İyi ki varsın bal hatun.
NOT: Kargolarda son 6'ya girdim. Yarınım da böyle dolu dolu olsun inşallah.