Belki seni yokluyorum. Kitabı bile seçmedim belki de . Anladım ki Livaneli gelse mutlu olacakmışsın. Seçebilirim demek ki.Yarına ne kaldı şunun şurasında
Belki seni yokluyorum. Kitabı bile seçmedim belki de . Anladım ki Livaneli gelse mutlu olacakmışsın. Seçebilirim demek ki.
Kim bilir ne zaman tedarik edilir ama....
Anladım ben, sen benimle dalga geçiyorsun
Eğer kitabım yarın gelmezse, senin kitabın ayın son gününde gelir haberin olsun
Ama sana takılmayı çok seviyorum ben.
Of tamam pişman oldum yaa tamam tamamDua et de yarın kargocunun başına bişey gelmesin
Of tamam pişman oldum yaa tamam tamam
şunun surasında ne kalmısgünaydın kızlar
benim internetim bitti pazartesiye kadar whats up'a giremeyeceğim yazarsanız da cevap yazamasam diye söyleyeyim dedim
günaydın
benim kargo kayıp
Ne demek kayıp
Nerde benim +18 kitabım
bakıcammm bulucam onu .
yoksa kargocu açıpanammm Tanrımmmm didimmm şuan
Günaydın. Benim kargom da şubene gelmiş dimek ki bugün dağıtıma çıkacak.
Herkes doğum gününü yazsa keşke
Aslinda sormanin uzerinden cok vakit gecmis ama sonrasinda kizmissin. Aslinda kizmanin da uzerinden vakit gecmis ama soylicemHala doğum gününü söylemeyenler var
Yeni okuyabildim canim tahmin seruvenlerini. Cok eglendim gercektenİpucu aldım biraz bazı arkadaşlardan kim olduğunu bulmak için
Geçen gün de en son kitabı göndererek sürpriz yapmıştın bana bu sene ilk senin ki geldi
Çok teşekkür ederim canım, zevkine sağlık. Bu kitabı çok merak ediyordum çok da güzel oldu. Okuyacağım mutlaka ve seni anacağım
Tesekkurler. Sizlerin de kesenize bereket
Keyifle okuu.Bu arada 2 hediyem daha geldii
canımcım_Cassandra_ ve canımcım @minerva1988 e teşekkür ederekten hediye topiğine yollanıyorum fotoğrafları eklemeye
Senin de kesene bereket canimxyzt-5544 'ım keyifle oku her kitabı, her biri ayrı ayrı çok güzeller. Senin için gün daha da heyecanlı olmaya başladı şimdi. Bakalım yarın neler gelecek ?
@The Black Pearl @minerva1988_Cassandra_ kızlar kesenize bereket sizin de.
Gunaydin
Sabahin körunde arsizca kahveye gelen komşuya benzedim
Kendime de alayim da ortak okumaya katilayim beni de bekleyiin. Cok heves ettim su an.ortak okunacak bir kitap dahaaaa
Ben bilmiyorken hepsi için çok heyecanlanıyorum valla
5 hediyem geldi, 10 hediyem daha olacak
sabah sabah bu da yapılmaz ki ama çok canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?